Fitness Trend

Trendmutató Fitnesz és Sport Szakemberek részére

IWI Fitnesz és Karrier Nap - Január 19 szombat

2013. január 11. 10:46 - Zopi

A tartalomból:

 • Nyereménysorsolás - tanfolyamok 1 Millió Ft értékben!
 • IWI SportAkadémia bemutatása, erőnléti edző és sportrehab tréner képzés
 • Spartan Fight? Küzdősportos kondícionálás, új irányzat az IWI-ben
 • FItJóga képzési rendszer
 • Állásbörze - miről szól, kinek szól?
 • Karriertanácsadás - Sydney, Cape Town, New York? IWI az ICREPS-ben...
 • Előadás a fitnesz iparról, trendek statisztikák, az IWI bemutatása
 • PT Jam -  Hivatásos személyi edzők szakmai fóruma - hogyan nyissak PT stúdiót?
 • ingyen Zumba B1 képzés az IWI-nél aerobik edzők részére!

40 fitnesz óra egy nap alatt, tanfolyami nyeremények, ajándékcsomag! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! 

Időpont: 2013. január 19 szombat

Helyszín Oxygen Wellness Újpest (térkép itt)

Időtartam: 9- 18-ig

Előzetes regisztráció szükséges itt

Részletes program és órarend itt

Az elméleti előadás, a karrier tanácsadás ingyenes!

A gyakorlati órákon való részvétel 1800 Ft. A napijegy (mely az összes órára, beleértve az Oxygen Wellness órarendben szereplő óráit is – 22 féle óratípus, összesen közel 40 óra) a helyszínen az Oxygen Wellness recepcióján vehető meg. 

7.jpg
 Nyílt napi résztvevők az előadáson

 

Egy nyílt nap szervezése mindig izgalmas feladat, mert itt kitárulkozik az intézményünk. Megismerhetitek felfogásunkat, szemléletünket, hitelességünket, hangulatunkat mind érzékelhetitek, s szabadon, benyomásaitokra hagyatkozva dönthettek.

Láthatjátok az egyik fő képzési helyszínünket (Oxygen Wellness), beszélhettek a cégvezetőkkel, tanárokkal, akik segítenek karrier utatok egyengetésében. „Szöveg” -ben sokan jók, de mi a gyakorlatban is vállaljuk a megmérettetést, hiszen itt közvetlenül találkozhattok azokkal a vezető szakemberekkel, akik a képzés során is tanáraitok lesznek. 

Ilyenkor mindig tartogatunk valami meglepetést, általában tanfolyami akciókat, tandíjmentességet is kisorsolunk a regisztrált résztvevők között! Erre most is lehet számítani!

Videó a 2012 szeptemberi nyílt napról:

 

Videó a 2011 szeptemberi nyílt napról:

 

 

Mit is tartogatnak az egyes programelemek? 

Ingyenes Karrier tanácsadás 

Vermesi Andrea, Ladányi Zoltán, Horváth Szabolcs

Andi az IWI cégvezetője multi-céges HR-es és IWI-s szakmai és képzésvezetőként eltöltött tapasztalatával abban tud neked segíteni, hogy ambícióidat, végzettségeidet, kompetenciáidat figyelembe véve milyen irányba indulj, ha a fitnesz, vagy akár az egészségturizmus területén kívánsz elhelyezkedni. Természetesen nem csak arról lehet szó, hogy milyen tanfolyamra jelentkezz, (ezt alap esetben kollégáink is meg tudják neked mondani az IWI standján), hanem speciális tippeket, tanácsokat is hallhatsz tőle, akkor is, ha már végzett szakember vagy, de elakadtál valahol. Kinyomtatott önéletrajzotokat mindenképpen hozzátok magatokkal! Így konkrétabban tudunk segíteni abban, hogy milyen területeken kellene fejleszteni magad, mire fókuszálj.

Ladányi Zoli az IWI fitnesz szakmai vezetője tavaly tért vissza angliai kiküldetéséből, Londonban dolgozott személyi edzőként egy évig, illetve a külföldi fitnesz ipart tanulmányozta. Kisujjában van a szakma, ha külföldön akarsz dolgozni edzőként, hozzá regisztrálj! (lásd interjú Zolival)

Szabolcs a személyi edző képzés és a PES képzés szakmai vezetője, személyi edző, a soproni NB1-es ff-i kosár csapat erőnléti edzője, hosszú ideig dolgozott külföldön, szóval Ő is sokat tud nektek segíteni karrier utatokban.

Szabi interjú itt

DSC_0030_1.JPG
 Andi karriertanácsadási munka közben

 

Állásbörze:

Összegyűjtjük számotokra az aktuális munkaajánlatokat, hazait, külföldit. Támogatunk abban, hogy munkátok is legyen!

Bemutatkozik az IWI SportAkadémia

 

IWI_logo_sportacademy_EN.jpg

Az IWI SportAkadémiát azért hoztuk létre - az USA-beli NASM (National Association of Sports Medicine) edzőképző partnerünk licence képzéseit kínálva, - hogy az élsport és a teljesítményfokozás területén igényes szakmai munkavégzésre törekvő edzőnek utat nyissunk a legnaprakészebb, tudományos kutatási eredményeken alapuló és a gyakorlatban is kipróbált edzésmódszerek felé.

nasm IWI academic.png

Az NASM által kidolgozott PES, vagyis Erőnléti Edző, illetve a CES - Sportrehabilitációs tréner kurzust végzett edzők az NBA, NHL, NFL, MLB, MLS észak-amerikai ligákban rendkívül jó eredménnyel szerepelnek!

pes.jpg

Ezeket a világszínvonalú képzéseket hozta most el az IWI Magyarországra, nagy tapasztalattal rendelkező oktatók tolmácsolásában.

dfsgh_1.png
NASM edzők az amerikai "major" ligákban, klubokban...

A délutáni előadásban röviden bemutatjuk, hogy miként tudod segíteni az élsportolókat és a fitneszben a  max. képességfejlesztésre törekvőket abban, hogy elérjék sportteljesítményük csúcsát! Hogyan maximalizáld a lehetőségeiket, csökkentsd a sérülések veszélyét olyan edzésprogram tervezésével, mely magába foglalja a hajlékonyság fokozását, a kardiorespirációs-, core-, balansz-, plyometrikus tréningeket, a gyorsaság, ügyesség fokozását multiplanáris (3 D-s) integrált erőedzéssel és sportspecifikus kondicionálással ötvözve.

 opt.png

A PES képzés a jogvédett Optimum Performance Training™ (OPT™) model for Sports Performance koncepcióra épül.

Spartan fight

Kőkemény küzdősportos kondicionálás Antti Nurmi finn MMA harcos licence képzésére építve, Bánkúti Gabcsi IWI szakmai vezető előadásában...

csak akkor gyere erre az órára, ha kemény legény vagy...

DSC_0681_1.JPG

 

Bemutatkozik az IWI Jóga- Body&Mind rendszere

 
Az tavalyi évad újdonsága a jóga szekciónk új alapokra helyezése volt. Az IWI szaktanárai külföldön is bevált tapasztalatokra építve kialakították az egységes, átgondolt, a fitnesz szektorban is felhasználható FitJóga® képzési rendszert, mely hazánkban teljesen egyedülálló és különleges módon ötvözi a tradicionális jóga hagyományait, valamint a modern preventív fitnesz értékeit.

Ez a koncepció egyrészt figyelembe veszi a jóga nemzetközi szervezete, a Yoga Alliance követelmény rendszerét, másrészt tartalmazza a „nyugati civilizáció” korproblémáira adott alkalmazott jóga ismeretanyagát. Továbbá a munkavállalásra vonatkozó hazai szabályozásoknak megfelelően (157/2004. (V.18) Korm. Rendelet), választhatóan OKJ-s sportedző végzettséget is biztosít, mely előfeltétele az emelt szintű OKJ-s képzéseknek (a sportoktató végzettség nem elegendő).
Vezető oktatónk Sárig Hajni minden évben 2 hónapon keresztül Indiában, Punában az Iyengar jóga központban képezi magát. Itt olvashatod Hajni érdekfeszítő blogbejegyzéseit.
Hajni vezetésével én is részt vettem az IWI-s jógatáborban, bővebben itt olvashatsz erről.
A jógatáborról készült filmet pedig itt nézheted meg!


A FitJóga® alapképzésből is láthattok elemeket a gyakorlati órán, de az egyik fő újdonság a Budokon, melyet Pórffy Csaba tanárunk hozott be és Sági Zsuzsival mutatja be
Power Kardió funkcionális eszközökkel - Hetényi Ádám
 

Ádám betekintést ad a kreatív edzéstartás világába, a power kardió edzésmódszer kelléktárát felvonultatva, rádöbbentve, hogy miként integrálható a meglévő szaktudás. Már csak azért is érdemes ide regisztrálnod, mert látni fogod, hogy milyen dinamizmussal, szakmaisággal végzi munkáját, tanít a személyi edző tanfolyamon, és a funkcionális tréner workshopon. 

DSC_0759.JPGÁdám a FitArénán gyakorlatvégrehajtásban segít

 

 Fit Fight - Csörgő Adrienn

Adrienn az IWI tanárainak legfrissebb világbajnoka!  

Adrienn fitnesz modell versenyhelyezéseiről készült fotókat szemlélve látható az a minőségi izom és testalkati különbség, mely „martial arts” múltját fémjelzi. A gyakorlati órán megtapasztalhatod, hogy miként lehet a küzdősportot összehangolni a fitnesszel, figyelembe véve a prevenciót, a maximális testtudatot, a lelki és testi összehangoltságot. Egy új mozgás- és életformát közvetíthetsz vendégeid számára!

csorgo_adri.jpg
 Adritól van mit ellesni...

 

12:10-12:50- Ingyenes program!

 2012-es fitnesz trendek - Karrier a fitneszben - Az IWI képzési rendszere

Dr. ZL IWI igazgató előadása (Érdemes itt lenni, már csak a sorsolás miatt is!)

A 40 perces előadás a következő témákat érinti:

 • Fitnesz és egészségfejlesztési trendek Mo-on és a nagyvilágban
 • Az IWI képzési struktúrája
 • A sportedző képzések felépítése, és a ráépülő továbbképzések
 • Bemutatkozik az  IWI SportAkadémia
 • Szigorodik az OKJ szeptembertől? Most érdemes elvégezni a képzéseket?
 • A fitnesz karrier állomásai: Személyi edző, Erőnléti edző, Elite trainer
 • Menedzsment képzések az IWI-nél – Wellness és Spa Menedzser, Fitnesz menedzser
 • IWI a karrierszervező, szakértő, nemzetközileg elismert iskola, - a tények tükrében. Hol elismert az IWI végzettség?
 • Elhelyezkedési és karrierlehetőségek a Fitnesz-Wellness területén
 • Nyereménysorsolás
 

Stretching - Nagy Dorka, Keszi Krisztina

A stretching nélkülözhetetlen része az edzésnek, de csupán szakértő módon végrehajtva! Helye van a prevencióban, rehabilitációban, élsportban, egyes gerincproblémák megelőzésében. Ezen az órán betekintést nyersz az egyes nyújtási technikákba, egyéni és páros gyakorlat végrehajtásokba, és ha tovább szeretnéd képezni magad ez irányban, akkor jelentkezhetsz a Kriszta és Dorka által gyógytornász professzionalizmussal kidolgozott Preventív Gerinc és Stretching tanfolyamra.

 

MIK_5793.JPG
 Dorka stretching workshopot tart

 

 G-Flex edzések - Tozó Team

A G-Flex a hagyományos felfüggesztéses edzésrendszerek és eszközök egy továbbfejlesztett, szélesebb edzéslehetőséget kínáló változata, mely a funkcionális, saját testsúllyal végzett edzésmódszerre épül. Különlegessége az a csigás áttétel, mely lehetővé teszi, hogy a tér bármely irányába szabad mozgást lehessen végezni. A páros és egyéni gyakorlatokat felhasználhatod saját edzőtermed kialakítására, élsport edzésben, csoportos fitnesz, vagy személyi edzésben. Ha szkeptikus vagy, hajrá, most meggyőzheted magad, persze csak ha vállalsz némi extra kihívást, mert a hagyományos felfüggesztéses eszközökhöz képest itt koncentráltabb koordinációra, testtudatra van szükség, cserébe viszont több tucat új gyakorlatkombinációt végezhetsz! Mindezt Kraszi mutatja be nektek, s ha kedvet kapsz a képzéshez jelentkezz időben!

DSC_0656.JPG
A "kardio" öv felcsatolásával az alsó test robbanékony erejét jól lehet fejleszteni

 

1:53-tól kezd izgalmas lenni és válik érthetővé, hogy miért fontos a csigás áttétel egy ilyen eszközre... (0:53-nál is érdemes elidőzni egy kicsit). A gyakorlatokat a GFlex prezenter team-ünk tagja, az IWI oktatója, Kuffler "Killer" Gergely mutatja be.

Speciális módszerek a testépítésben, 30 perc/csoport

- Tóth Zoltán Tozo

A professzionális testépítő sport speciális edzőtermi módszereit, különleges gyakorlatok alkalmazását mutatja be Tozó. Olyan tippeket, trükköket ad át ezen a workshopon, melyek őt is segítették a testépítő bajnoki cím elérésében és versenyzői felkészítésében. A tavasszal induló tanfolyam elvégzése után egészen más szemszögből szemléled majd az emberi test felépítését, az izomcsoportok felosztásának és fejlesztésének megközelítését az edzéstervezéshez. Kiemelt szerepet kap a versenyfelkészítés. Tozot – aki az OKJ-s Testépítés Fitnesz képzésünk vezetője is – fölösleges itt részletesen bemutatni, aki kicsit körülnéz a testépítés világában számtalan hivatkozást talál eredményeire vonatkozólag.

_MG_7107.JPG
 Tozo a nagyobb tapasztalattal bíróknak is tud újat mondani...

 

 

Kinesis és funkcionális eszközök használata a személyi edzésben - Ágó Renáta és Ungvári Máté

Renáta az IWI  PT képzésének vezetője. Szakterülete a funkcionális edzés. Most a Kinesis „edzőfal” segítségével olyan funkcionális köredzést tartanak mely amellett, hogy jól átmozgat, számos ötletet ad saját óráidnak a fejlesztésére is!

  

_DSC4172.jpg
 Funkcionális Kinesis köredzés a tavalyi nyílt napon

 

Spinning POLAR Cardio GXT 

A Fitness Trade - POLAR támogatásával.

Posch Gabi mesteredzőként oktat, órákat tart, prezenterkedik, s most két pulzuskontrollos órát is tart nektek..... 

Most különleges akciót szerveztünk a Spinning® instruktoroknak, akik rendkívül kedvezményesen vehetnek részt az OKJ-s sportedző képzésünkön, valamint az IWI által közvetített érdeklődők is jelentős akcióval képezhetik magukat Spinning® instruktorrá! 

Hasonló kedvezményt adunk a Zumbásoknak is akik felismerik, hogy OKJ-s végzettséggel kell megalapozni a 2 napos B1-es képzést, melyet oly sokan elvégeztek eddig, és elkezdtek oktatni anélkül, hogy ezzel tisztába lettek volna...

Zumba:

MKT2042 Zumba Banners 1_41x30 másolata.jpg

Törekszünk arra, hogy minden célcsoportnak képezzünk edzőket, hogy minél többen élvezhessék a testmozgást. A Zumba oktatásszervezési jogot most kaptuk meg és az első ilyen 2 napos képzésünk Debrecenben lesz február 16-án!

Budapesti vagy? Semmi gond az IWI állja az utazásod és a szállásod, ha a debreceni képzést választod! Sőt ha most beiratkozol aerobik OKJ-s képzésre elengedjük a Zumba tandíjat így spórolhatsz 100 000 Ft-ot!

Részletek itt

Ennél jobb ajánlatot sehol nem találsz, erről kezeskedünk!

PT Jam:

PT_JAM.jpg

 

Mi ez a rejtélyes kifejezés? Semmi szakszó, csak a végzett PT-sek szakmai fóruma, ahol össze tudunk jönni évente két-három alkalommal, hogy megvitassuk szakmánk helyzetét. A tavalyi izgalmas PT Jam -et továbbfejlesztjük és többek között ilyen témákra számíthattok:

 • IWI Elite Trainer team bemutatkozik
 • Szakmai kerekasztal - kérdezd a sikeres edzőket
 • Sikeres edzők beszámolói
 • PT stúdiót nyitnék, de hogyan? Studiótulajdonos edzők megosztják tapasztalataikat
 • Az edzőválasztás ismérvei; avagy miképpen választanak a vendégek edzőt? Részlet tudományos kutatásból

Várjuk további kérdéseiteket! A fórumra nem csak végzett Personal Trainereket, hanem pályakezdő érdeklődőket is szívesen várunk!

Elite trainer_Szabo Patricia_1.jpg
A szeptemberi PT Jam-en Szabó Patrícia megkapta IWI Elite Tréneri bizonyítványát.

blogbejegyzés a tavalyi PT Jam-ről!

Képek a PT Jam-ről

A Nyílt nap folyamán az IWI munkatársai tájékoztatást nyújtanak a képzésekkel és az akciókkal kapcsolatban!

Várunk szeretettel, ne felejts el regisztrálni!!!!

 Your passion, your career!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitnesstrend.blog.hu/api/trackback/id/tr775009521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása