Fitness Trend

Trendmutató Fitnesz és Sport Szakemberek részére

FIBO Ambassador találkozó

2018. december 14. 00:59 - Zopi

A FIBO-t, a világ legnagyobb fitnesz, wellness, egészségfejlesztési kiállítását, konferenciáját, show-központját nem kell bemutatnom annak, aki évek óta a szakmában van. (Remélem)

Negyedik éve vagyunk a FIBO nagykövetei, így lehetőségünk van arra, hogy ingyen belépőkkel és folyamatosan frissülő információval lássuk el azokat az érdeklődőket, akik 2019 április 4-7 között Kölnbe szeretnének látogatni erre az egyszersmind inspiratív és széleskörűségében sokkoló eseményre.

A FIBO (képek itt) menedzsmentje minden év novemberében szervez nekünk egy találkozót Düsseldorfban, ahol egy 2 napos ötletbörzét tartunk. (Meg este egy kis tetőteraszos forraltboros csapatépítést, de ezzel nem untatnék senkit! :)

Ők is elmondják tapasztalataikat, a főbb kihívásokat, melyekre közösen keresünk megoldást. Hogyan lehetne még érdekesebbé, élvezhetőbbé, emészthetőbbé tenni ezt a "monstre" rendezvényt? Ugyanis a választék hatalmas, és nagyon céltudatosan kell tervezni, ha a maxot akarod kihozni, könnyű elveszni az 1200 kiállító és 160 000 látogató forgatagában még akkor is, ha mindez 4 napra oszlik el.

A "hétköznapi látogatóknak" szóló hagyományos edzés és fitnesz eszköz bemutatók, vásárok, illetve a FIBO Fashion és FIBO POWER mellett idén a fitnesz szakembereknek a következő témákat ajánlom:

- sporttáplálkozás és táplálék-kiegészítés újdonságok, trendek, live cooking stb... (dietetikusoknak, edzőknek)
- start up vállalkozások (aki a trendeket követni akarja, újdonságot akar behozni)
- új biznisz felépítése- franchise megoldások, konzultáció (PT studió, butique fitnesz, egyéb fitnesz vállalkozások indításához)
- FIBO Campus- 3 napos oktatási konferencia (Edzők, oktatók, prevenciós team szakemberei)
- EHF Forum az EuropeActive kihagyhatatlan konferenciája (klub tulajdonosok, menedzserek)
- Physio a fitneszben (gyógytornászok, edzők - team munka!!!)
- Wellness és beauty (ezt hazai szállodaipari szakemberek részére ajánlom)

Mondanom sem kell, hogy bennem jórészt ezek a külföldi konferenciák, kiállítások tartották égve a lelkesedés tüzét az elmúlt csaknem 2 évtizedben. 
Mindig optimizmussal tölt el, ha látom a fejlődési lehetőségeket. Egy FIBO kérdőív szerint a kiállítóik 82%-a vélekedik úgy, hogy iparágunk gyümölcsöző fejlődés elé néz a következő években!

Öröm, hogy egyre több magyar arcot lehet felfedezni a tömegben, bízom benne, hogy az idén is sokan kedvet kaptok, hogy ott legyetek a FIBO-n. A kint szerzett benyomások, kapcsolatok, ötletek a személyes fejlődésed mellett ugyanis a hazai fitnesz szektor épüléséhez is hozzájárulnak. Én legalábbis ennek reményében vállalom évről évre a FIBO ambassador szerepet cégemmel, ezért juttatunk több száz érdeklődőnek, kollégának belépőt az eseményre.

Hamarosan jelentkezünk az IWI csatornáin az ingyenesen letölthető belépőjegyekkel és frissülő aktualitásokkal! Ha kérdésed van keress bátran!

Addig is:

https://www.fibo.com/en/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitnesstrend.blog.hu/api/trackback/id/tr3214480112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása