Fitness Trend

Trendmutató Fitnesz és Sport Szakemberek részére

PT Jam Session -Itt a helyed!

2011. augusztus 30. 22:18 - Zopi

Itt a helyed a PT Jam Session-ön!

 

 Regisztrálj a PT Jam-re ide kattintva!

Az előző posztban már írtam arról, hogy mi is az a PT Jam és milyen elgondolásból szervezzük. Van már Zumba Jam, NIA Jam, meg minden létező és normálisan működő közösségnek ilyen buli-szakmai fóruma, hogy csak a fitnesz területén működöket említsem.

Miért ne lehetne PT JAM is? Egy fórum, ahol jót beszélgetünk, szakmázunk, közösséget építünk, szakmai, üzleti kapcsolatot alakítunk (utána esetleg bulizunk) de úgy, hogy a tényleg érdekes, a személyi edző munkáját segítő problémákról van szó.

Kiket várunk a PT JAm-re?

  • IWI Personal Trainer végzettségű, vagy IWI edzői tanfolyamra járó (bármely szakág lehet, aerobikos is akár) edzőket. (aktív hozzászólói státusz)
  • Fitnesz klub menedzsereket, tulajdonosokat, akik szempontjai is fontosak számunkra. (aktív hozzászólói státusz)
  • Pályakezdőket, akik szeretnének benyomást szerezni. (megfigyelő, passzív státusz)
  • NEM IWI-s végzettségűeket, akiket érdekel egy szakmai közösséghez tartozás lehetősége. (megfigyelő, passzív státusz)
  • A fitnesz szektorhoz tartozó cégek képviselőit, akik számára fontos, hogy működjön ez az iparág, pl- média, tápkieg cégek, fitnesz termek képviselői, Medical Wellness, fitnesz termékek forgalmazói (megfigyelő, passzív státusz, bemutatkozási lehetőséggel, de direkt reklám nélkül)

 

Tehát nem mi (IWI-s tanárok) akarunk érvényesülni, "előadni" hanem NEKTEK, praktizáló edzőknek kínálunk egy interaktív szakmai ismerkedési fórumot! Ehhez viszont kelletek Ti is, akik napi szinten élitek meg az edzői lét kihívásait!

Várom tehát témajavaslatodat! Amiről Te szívesen beszélnél, megosztanád a véleményed, ha kell építő vitát generálva!

Küldd be a karrier@iwi.hu-ra, (vagy írj kommentet ezen a blogon -ehhez be kell regisztrálnod)  hogy mit vársz a PT JAM-től!

Ilyen témajavaslatokat várok, mint Csuhai Szilvié:

"Tisztelt IWI vezetőség!

 A szept. 10-ére meghirdetett IWI szakmai rendezvény PT JAM elnevezésű alprogram előadásaihoz járulnék hozzá egy előadás javaslattal. A téma: a személyi edző szerepe a vállalati egészségfejlesztésben. Első körben egy veszprémi kutatómunka eredményeit tárnám fel a céges egészségfejlesztéssel kapcsolatban. 3 nagy (multi) és 2 kisebb cégnél vizsgáltam a mozgásgazdag életvitel,az egészséges táplálkozás,a mentális egészség támogatottságát,a dohányzás visszaszorítását és a dolgozó bevonásának mértékét a vállalati egészségpolitikába. Ezen kívül kiajánlottam egy céges egészségfejlesztő programot egy helyi fitneszklubbal karöltve és a cégvezetők visszajelzései alapján alakultak tapasztalataim a jelen helyzettel kapcsolatban. Ezen egészségterv ajánlatban nagy szerepet kaptak (volna) a személyi trénerek, a vállalatvezetőknek tett visszajelzések a dolgozók fizikai állapotáról és a folyamatos kontaktus fenntartása a cégekkel az ő feladatuk(lett volna) az amerikai worksite-fitness mintájára. Ezen kívül még a dolgozók számára motiváló előadások megtartása (egészséges táplálkozás,mozgástrendek, stb...) tartozott (volna) a repertoárjukba.

Az előadás arról is szólna; esetleg hogyan lehetne elérni,hogy ezek a törekvések Magyarországon ne legyenek ennyire utópisztikusak.

                                                                     Köszönettel:Csuhai Szilvia"

 

Szóval erre gondolok, így lehetne építeni a szakmát, hogy mások tapasztalatait meghallgatjuk, levonjuk a következtetéseket, eszmét cserélünk, támogatjuk egymást, rájövünk, hogy az edzői lét kihívása nem csak a mi vállunkat nyomja...Mindjárt könnyebb! :)

Köszi Szilvi, itt a helyed!

 

Programterv:

·        Az IWI Elite Tréner Team bemutatása, oklevelek átadása, az Elite Tréner Kategória (ETK) feltételeinek ismertetése. Itt TI is leadhatjátok a szakmai CV-t, jelentkezhettek az ETK-ba.

Hogyan építsek klientúrát? Szakmai tapasztalatok, élménybeszámolók (IWI s edzők, vagyis TI, ide várjuk a témajavaslatokat)

·         Team Fitnesz, kiscsoportos személyi edzés módszertani ismertető (Ádám Tímea, nagyon kreatív PT, és népszerű Zumba oktató, Schromm Barna pedig amellett, hogy PT még erőnléti edzősködött is a női vízilabda válogatottnál. A tavalyi edzésmódszertani kutatásomnál ők edzették a tesztalanyokat 12 hétig TEAM FITNESZ módszerrel. Elképesztő motivációt kaptak tőlük a kliensek! )

·         Beszámoló az első magyarországi fitnesz edzésmódszertani (PhD- doktori) kutatásról. (Zopcsák László)

·         Működő személyi edző stúdió tulajdonos beszámolója (Király Norbert, Szeged, Csúcsforma PT Stúdió. Norbi nem kis dolgot valósított meg: bebizonyította a fanyalgóknak, hogy "vidéken" is lehet pörgős PT bizniszt létrehozni, persze a siker nem magától jön...)

·         Kell-e Magyarországon edző regiszter? És ha igen mire jó? (Ladányi Zoltán - az IWI komoly tapasztalattal rendelkező szakmai vezetőjeként és a PT tanfolyam irányítójaként Zoli jól ismeri az edzők gondolatvilágát és a szakma érdekeit, érdemes rá figyelni!)

·         Klientúra menedzsment itthon és külföldön (Móczán Mónika, Ágó Renáta - mindketten angliai fitnesz láncok menedzserei, illetve személyi edzői voltak, jelenleg itthon dolgoznak az IWI tanáraiként és személyi edzőként)

·         Miért regisztrált az EREPS-be a Lite Wellness edzői stábja? Szakma és biznisz, hogyan egyeztethető össze? (Garami Zsolt, Lite Wellness szakmai vezető. Zsolt a szakma példaképe, következetesen, szigorúan építi fel és vezeti a 3  Lite Klub szakmai gárdáját, mindeközben Ő is nagyon népszerű edző)

·         Az edzői lét külföldön – lehetőségek, kihívások (Bagladi Gergő -jelenleg is Londonban él, erre a napra utazik haza miattunk, illetve ő tartja a The Ballmethod óriáslabdás órát (amit mi itthon Fittballnak ismerünk), valamint Horváth Szabolcs, aki szintén éveket dolgozott Angliában, most Sopronban személyi edző és a kosárcsapatnál erőnléti edző. Az IWI-nél tanfolyamvezető, Ő dolgozta ki az erőnléti edző tanfolyamot.

Ha nem engednek el otthonról, jelezz és írunk hivatalos kikérőt!

 

Ha hozzászóló szeretnél lenni, és van olyan témád, mely szerinted érdekli a többi edzőt is, küldd be témajavaslataidat szeptember 06-ig! mail: karrier@iwi.hu

Utána buli, már ha bírjátok! (Vegyetek példát rólunk... mi ott leszünk!!!:)

Motiváció fiúknak: az esti bulira jönnek az aerobikos és wellness menedzser lányok is...

Motiváció lányoknak: az esti bulira jönnek a testépítés fitnesz szakos fiúk, meg PT-s srácok, na meg

mi is ott leszünk:)...

Mindenképpen regisztrálj, a PT Jam zártkörű, nem lehet csak úgy "beesni"...

Figyeld a következő poszt bejegyzést, amiben ismertetem a Tőletek beérkező téma javaslatok közül a jobbakat, hallani fogsz az Elite Trainer Kategóriáról, és egy exkluzív riportot is olvashatsz az IWI Karrier Nap egyik kiemelt előadójával.

A PT Jam napján, (szeptember 10, szombat) délelőtt különben állásbörze, és a karrierutat érintő előadások lesznek a Novotelben (200 m-re  a Lite Wellness Hegyvidék mellett). Itt Wellness hétvégét nyerhetsz 2 fő részére, illetve ingyenes tanfolyamokat sorsolunk ki!

Ja, és nyomj egy FB megosztás gombot alul, ha tetszik a program!

A blogra így tudsz feliratkozni:

Nyomd meg a narancs színű RSS gombot a böngésződben a jobb szélen. (A csillag mellett) A többi megy magától, így mindig kapsz új értesítést az aktuális bejegyzésekről.

 

 

Az IWI Karrier Nap programja ide kattintva tölthető le

 

 Regisztrálj a PT Jam-re ide kattintva!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitnesstrend.blog.hu/api/trackback/id/tr603191711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása