Fitness Trend

Trendmutató Fitnesz és Sport Szakemberek részére

Képes beszámoló: IWI Karrier Nap - Állásbörze, PT Jam, Gyakorlati programok!

2011. szeptember 12. 21:32 - Zopi

A fitnesz, wellness, egészségturisztikai szektorban rejlő lehetőségekről, tanfolyami kínálatról, és az aktuális állásajánlatokról kapott információt az a több száz érdeklődő, aki az IWI nyílt napján részt vett az elmúlt szombaton, 2011. szeptember 10-én.

A Novotel Congress Hotelben már jóval a kezdés előtt kígyózó sorok álltak a regisztrációs pultnál. A zsúfolásig megtelt, pótszékekkel kibővített előadóteremben régi ismerősöket, volt IWI-s hallgatókat is felfedezhettünk.

 Regisztráció a nyílt napon

 

Azonban a közönség nagy részét a tanfolyamaink, és az iparágban rejlő lehetőségek iránt érdeklődők tették ki. „Egy nyílt nap mindig nagy kihívás számunkra”, válaszoltam egy régi hallgatónknak, aki kedvesen érdeklődött még reggel a felől, hogy mennyire izgulok ilyen események előtt. Ilyenkor ugyanis kitárjuk magunkat az érdeklődőknek és nem csak szakmaiságunkat, hanem emberi értékeinket, életfelfogásunkat is porondra tesszük, - akarva-akaratlanul – kitárulkozunk. Hiszen aki karriert vált, karriert épít, iskolát akar választani, bizonyára körbenéz, mérlegeli a lehetőségeket és összehasonlítja a kínálatot. Elmegy más nyílt napokra is, és levonja a következtetést az előadások szakmai tartalmából, az előadók felkészültségéből, hitelességéből, a helyszínből, a kollégák kedvességéből, a csapatmunkából, a kisugárzásból, s mindezen információk birtokában megformálja véleményét. Kilépni a színpadra mindig nagy felelősség, s itt sem önmagunkat szórakoztatjuk, hanem értéket szeretnénk átadni a hallgatóknak.

 

 Az első előadás - Európai fitnesz ipari trendek, karrierlehetőségek és a növekedési potenciál

 

Rendezvényünk fő üzenetét megértették a jelenlévők, a vidám arcokból, a sok Facebook-os kommentből, e-mailből, helyszíni tanfolyami jelentkezésből, gratulációból mindez kiderült. Egy anyuka a lányát hozta el, hogy beírassa aerobikra, de oly lelkes lett, hogy magának a jóga tanfolyamot választotta ki. Átjött a törekvésünk, hogy bemutassuk; a mi szakterületünk egy hivatás, melyet szenvedéllyel lehet űzni!

Budavári Zoltán a Balneo Hotel Zsóri Thermal Wellness Szálloda igazgatója; Munkatárs kiválasztási szempontok a hazai wellness szállodákban

 

Hihetetlen energiát és elhivatottságot sugároztak azok a beszámolók, melyet volt IWI-s hallgatóink tartottak megvalósított karrierútjukról, bizonyítva azt, hogy a karrier szó nem egy pejoratív kifejezés -  „zsíros (de stresszes) állás” egy multinál, ahol gyorsan  ki lehet égni, - hanem egy életérzés, mely során az igazán hozzád illő tevékenységet végezheted, hasznos, segítő munkád van, ahol az emberektől, kliensektől, vendégektől jön a pozitív megerősítés, mindeközben folyamatos a kihívás, és a fejlődési lehetőség is adott…

 

Móczán Mónika - Holmes Place Senior Sales Menedzser - Fitnesz menedzsment itthon és külföldön...

 

 

Vermesi Andrea IWI cégvezető: Speciális menedzser kompetenciák a fitnesz- wellness szektor területén

 

Bagladi Gergő a londoni személyi edzősködésről

 

 

Garami Zsolt "karizmatikus" előadása a szakmai és üzleti szempontok találkozásáról. Ő a Lite Wellness Központok szakmai vezetője.

 

"Norbi téged az Isten is edzőnek teremtett" - Gigi (egy kliens:) Király Norbi beszámolója szegedi PT stúdiójáról

 

 

Illésné Rákos Krisztina: a Wellness Menedzser feladatai és tevékenységei egy 4*-os wellness szállodában. 

 

Discover the world with your own Eyes! Edzői munkák luxushajón. Nagy Zsuzsanna, a Steiner International Hungary képviselője.

 

 

Kiss Alexa: Hogyan alakítottuk át családi panziónkat wellness hotellé? Piknik Hotels Siófok, marketing vezető

 

Én sem álltam meg, hogy ne fűzzem bele személyes tapasztalatomat az előadásomba. Gyakran ki kell lépnünk a komfortzónánkból, merni nagyot álmodni, és következetesen végigvinni a terveket. Hiszen nekem sem egyenes és kikövezett út vezetett jelen helyzetemig.

 

 Erről csak szenvedéllyel lehet beszélni...

 

Az előadók büszkén, magukat és megtett útjukat 100 %-os önbizalommal vállalva, óriási energiát közvetítettek a hallgatóságnak. Minden technikai adatnál, többet ért látni ezeket a hiteles embereket, aki valaha szintén egy IWI nyílt napon ültek, aztán erőt merítve a hallottakból megtették az első lépést a váltáshoz... "Minden fejben dől el", ez volt a délelőtti blokk programjainak a lényege. Nem lehet halogatni, fel kell vállalni a vágyakat és tetté formálni. Ezek a döntések adják meg a személyes erőt, a "personal power-t" , s így lehet csak teljes életet élni. Hogy van-e karrier a fitneszben, wellness-ben? Ez nem kérdéses.

 

A mosoly az arcokon mindennél többet ért...

 

Az előadásokat nyereménysorsolással zártuk. A fődíjat pont egy olyan férfiú nyerte, aki a barátnőjével jött, így a reménykedő (lányok) csalódottan vették tudomásul, hogy a Balneo Hotel Zsóri Thermal Wellness 2 éjszakás wellness hétvégéjére bizony már van kit vinnie….:)

 A nyertes és Budavári Zoltán a Balneo Hotel igazgatója

 

Tanfolyami kedvezményeink és a partnereinknek köszönhető kuponok is láthatóan nagy tetszést arattak a résztvevők között. A szünetben az érdeklődők a falújságon elhelyezett álláshirdetéseket böngészhették. Természetesen a hirdetések javarészéhez weboldalunkon lehet hozzájutni.

Az aktuális hazai és külföldi álláshirdetések iránt nagy volt az érdeklődés

 

A délelőtti programok után cégvezetőnk Vermesi Andrea tartott karrier tanácsadást az előzetesen regisztráltaknak. Andi multicéges HR-es tapasztalatával és a wellness-fitnesz szakterület specialitásainak ismerőjeként adott személyre szabott iránymutatást.

 Hogyan tovább? Segítünk a karrier tervezésben...

 

No de mi történt a Lite Wellness Központban délután?

Egy fitnesz-wellness iskola bemutatkozása nem lehet teljes gyakorlati programok nélkül, hisz ez a mi fő profilunk!

Beszéljenek minderről az alábbi képek és az a kisfilm, amit hamarosan láthattok a Facebook-on és a You Tube oldalunkon!

 


 
Tóth Zoltán, vagyis Tozó, IFBB ELITE bajnok, NABBA Mr. Univerzum, WBPF Világbajnok szakágvezetőnk speciális kurzusa 

  

Bánkúti Gabi IFBB fitness forma bajnok az IWI szakágvezetője workshop közben...

 

 

 Ez Dorka és Kriszta gyógytornász-edzők gerinc & stretching órája, nem önvédelmi tanfolyam... :)

 

 

Horváth Szabolcs az erőnléti edző módszertani óra közben. Lsd a vele készült interjút az előző blogbejegyzésben.

 

 A Lite Wellness IWI végzettségű edzői, Anikó, Ádám és Kinga, valamint Reni a PT tanfolyam tanára funkcionális edzést tartanak a Kinesis teremben.

 

 

 Mariann az IWI aerobik tanfolyam egyik oktatójának vidám, pörgős órája

 

 

Geri Londonból jött haza megtartani a "Ballmethod" órát

 


 
lsd a korábbi blogbejegyzést az interjúknál Gerivel

 

 

Ez szakmánk egyik nagyszerűsége... a szenior korosztálynak is tudunk segíteni...

  

Anita, a szenior óra vezetője

 

Attól leszünk öregek, hogy nem edzünk, nem attól nem tudunk edzeni, mert öregszünk...

 

 

Nincs korhatár... "minden fejben dől el"... fantasztikus volt ez az óra

 

Ezt kellene látni minden kerületben, városban, településen, más lenne az eü-i helyzet itthon...

 

Az esti PT Jam-en, (talán köszönhetően az infantilis képregényes promónak, amit nyomtam, bocs mindenkitől - ezt telt ki tőlem - de legalább élveztem :) számos érdeklődőnk volt! Öröm, hogy nem csupán IWI-s trénerek! A szakma tehát nyitott a változásokra, a pozitív kezdeményezésekre.

 

Életképek a PT Jam-en

 

Szóba került az edző regiszter, a kiscsoportos személyi edzés lehetősége, a vállalati fitnesz programok nehézségei, csupa fontos kérdés. És még mennyi ilyen van?! Megbeszéltük, hogy folytatjuk....

Feszült figyelem....

 

Az est csúcspontja mindenesetre az IWI ELITE TRAINER-i címek adományozási eseménye volt! Végre elismerést kapnak azok, akik sokat tesznek a szakmájukért, képezik magukat, szakmailag, emberileg példát mutatnak. Hitelesek a kliensek és a jövő edző generációi előtt. Alázatosak a szakma iránt, tudják, hogy örökösen fejlődni kell, és lehet. Tőlük, általuk működik jelenleg a hazai fitnesz ipar, aktivitásukkal is példát mutatnak kollégáiknak, vezetőiknek és a szektor további szereplőinek. Az első 11 Elite Trainer –t szeretném bemutatni a soron következő blogbejegyzésekben!

 

Garami Zsolt a Lite Wellness szakmai vezetője megkapja az Elite Traineri címet

 

Az ETT tanúsítvány

 

 

 Ketten a 11-ből. Gáspár Laci (Z.egerszeg, XXL Fitness Központ, Tóth Judit Miskolc, Total Fitt PT stúdió)

 

 

 Az IWI Elite Trainerek és a háttérben akik majd azok lesznek..

 

 Az  IWI Elite Trainer Team tagjai

 

Ülő sor: Ladányi Zoli (Bp), Tóth Judit (Miskolc), Garami Zsolt (Bp), Kerekes Katalin (Bp)

Álló sor: Bagladi Gergő (London), Horváth Szabolcs (Sopron), Zopi, Király Norbert (Szeged), Orbán Zsolt (Bp), Gáspár László (Z.egerszeg). 

Hiányzik a képről babázás miatt Góg Anikó (Bp) és Szabó Patrícia Győrből.

Zárszó:

Van olyan, hogy élménydús kimerülés? Hát mi ebben az állapotban érkeztünk egy közeli sörözőbe a PT Jam-esekkel, nyílt napi résztvevőkkel és a kollégákkal a nap végén. (Le kell törnöm azokat, akik esetleg preventívebb szórakozást néztek ki belőlünk. Az itt készült képek viszont már nem publikusak! J.)

Köszönet!

Köszönjük Nektek, akik részt vettetek ezen a napon! Ha nem volt lehetőséged eljönni, gyere el a most szombaton (szeptember 17-én) sorra kerülő Zalaegerszegi nyílt napra, melyet az XXL Fitness Klubbal közösen szervezünk! Itt is lesznek előadások, gyakorlati programok, karrier-tanácsadás, tanfolyami akciók!

Külön köszönet az IWI admin. stábnak, a Lite Wellness Klub edzőinek, recepciósainak, az előadó kollégának, IWI oktatóknak, hostesseknek. Köszönet partnereinknek, kiváltképp a Lite Wellness Központ vezetésének.

Extra köszönet illeti a gyerekeket és szüleiket, akik a gyermek aerobik tanfolyamon bemutatására érkeztek, és a szenior óra résztvevőit, főként, hogy büszkén vállalták a fotózást is! És a fotósnak is örök hála a szuper képekért! Ez egy igazi csapatmunka volt!

Egy ilyen nap után csak a szlogenünkkel tudok búcsúzni;

Csatlakozz hozzánk, legyen a szenvedélyed a hivatásod!

 

Regisztráció Zalaegerszegi nyílt nap itt

Program Zalaegerszegi nyílt nap itt

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitnesstrend.blog.hu/api/trackback/id/tr853221846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása