Fitness Trend

Trendmutató Fitnesz és Sport Szakemberek részére

Megnyitotta kapuit az IWIGym, az „online edzőterem”!

2017. augusztus 15. 16:47 - Zopi

„Fitness goes digital”

 

Mostantól az IWI képzéseire jelentkezők ingyenesen használhatják a legmodernebb edzés- és táplálkozástervezési applikációt, az IWIGym-et!

A digitális technológia a fitnesz trendek között is az első helyre került az ACSM (Amerikai Sportorvosi Társaság)  TOP 20-as trendelemzésében, megelőzve az évek óta slágertéma funkcionális tréninget, de még a személyi edzést is. Nem véletlenül, hiszen ma már számos okostelefonos, okosórás applikáció, szoftver támogatja a felhasználókat a fitnesz edzés paramétereinek regisztrálásában, a motiváció fenntartásában, vagy akár a fitnesz klubok vendégkörének  adminisztrációjában. Természetesen ezek a megoldások nem helyettesítik a valós edzést, testmozgást, viszont rendkívül hatékonyan segítik azt!

Az IWIGym applikáció kezdőképernyője Android telefonon

iwigym.jpg   iwigym2.jpg

 

Az IWI piacvezető fitneszedző-képző iskolaként mindig is arra törekedett, hogy a legújabb trendeket hozza be az oktatásba, segítve ezzel a képzésben résztvevőket a praktikus, piacképes ismeretek alkalmazásában. Ez nem csak a képzési programokban, hanem a tananyagokban is megnyilvánul, ezért döntöttünk úgy, hogy becsatlakozunk egy világszerte 8 millió online felhasználót tömörítő közösségbe, melynek fejlesztői egy külön alkalmazást hoztak létre számunkra IWIGym néven. Külföldön már ezt a szoftvert használja számos fitnesz terem, hivatásos személyi edző és fitnesz iskola is az oktatásban.

Az IWIGym egy olyan okostelefonról (IOS és Android) valamint PC-ről is elérhető „online edzőterem”, virtuális oktatóközpont, ahol az ősszel induló képzéseink résztvevői kiterjedt, magas színvonalú támogatást kapnak az edzői szakma elsajátításához, ezen belül is az edzés- és táplálkozási program tervezéséhez, valamint a fejlődés nyomonkövetéséhez.

Az alábbi videó az edzéstervezési profil használatát magyarázza el: 

 

Mit kínál az IWIGym számodra?

Táplálkozás tervezés. Egy több tízezer élelmiszer cikket tartalmazó, és folyamatosan bővíthető (QR kód alapján vonalkód szkennerrel pillanatok alatt az adatbázisba vihető a hiányzó termék) táplálkozási szoftvert, mely segítségével fitnesz célodnak megfelelően meg tudod tervezni, nyomon tudod követni saját és vendégeid étkezési tervét.

Edzéstervezés. Egy több, mint 2000 gyakorlatból álló videó-animációs gyakorlatkivitelezési, edzéstervezési szoftvert, mely segítségével a kezdőtől a profi versenyzői szintig önállóan, kreatívan edzést tudsz tervezni önmagadnak és edzettjeidnek.

Tesztelések, mérések. Antropometriai (testösszetétel és testkörméretek) adatok regisztrálására, a fejlődés grafikus kimutatására alkalmas felületet, mely tesztelési protokollokat is tartalmaz.

Házi feladatok, „kihívások”. Az IWI tanárai által összeállított gyakorlati házi feladatokhoz, valamint az applikációban található több száz olyan "challenge"-hez való hozzáférést, mint pl a "Spartan Abs", vagy a "Rookie Gold Burpees" kihívások.

Közösségi élmény. Itt kapcsolatot tudsz tartani, tapasztalatot tudsz cserélni csoporttásaiddal, oktatóiddal.

Online előtanulás. Lehetőséged van a felzárkózásra, ismeretek rendszerezésére, felkészülni az órai anyagra és a vizsgára.

Coaching verzió. A képzés elvégzése után, választható konstrukcióban „coaching”-ra, klientúra menedzsmentre alkalmas magasabb szintű verzióhoz való hozzáférést biztosítunk, mely a profi edzők fontos munkaeszköze lesz itthon is hamarosan!

  picture2.png

 

Az IWIGym tehát a képzésben résztvevőknek  - a tanfolyam elvégzése alatt – ingyenesen biztosított edzés és táplálkozás tervező applikáció, mely a legmodernebb technológia bevonásával támogatja az edző szakma elsajátítását, továbbá  később praktizáló edzőként lehetőséget biztosít a profi klientúra menedzsmentre. 

 

picture3.png 

Jelentkezz hozzánk és légy részese az IWIGym közösségnek, használd a legkorszerűbb edzőszoftvert!

Bővebb információ képzéseinkről itt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitnesstrend.blog.hu/api/trackback/id/tr7412750706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása