Fitness Trend

Trendmutató Fitnesz és Sport Szakemberek részére

IWI debreceni Karrier és Nyílt nap, 2014. február 15

2015. február 17. 21:53 - Zopi

 

Szikrázóan napsütéses reggelen indulok csípős hidegben a debreceni nyílt napunkra, melyet már negyedszer szervezünk ebben a városban.

Új és modern, pár hónapja nyílt fitnesz centrumot választunk helyszínül, a G4-et, ahol színesen összeállított gyakorlati órákkal, és iskolánkról szóló bemutató előadással várjuk a ránk kíváncsi sportolni vágyókat, valamint tanfolyamaink iránt érdeklődőket.

Debrecenben 4 képzésünket hirdetjük: az Fitnesz Instruktor és Csoportos Fitnesz Instruktor képzéseket , valamint a FitJóga és Gyerekfitnesz tanfolyamok is várják azokat, akik szívesen tanulnának nálunk, velünk.

Az alapos és átgondolt előkészítő munkának köszönhetően több mint 100 embert várunk erre az alkalomra.

A terem munkatársai készségesen segítenek felállítani a standunkat, összerakni a gazdag ajándékcsomagot, és fogadni a vendégeket.

Jógával kezdünk, a nagyterem megtelik, 35 fő ül és vár csendesen a szőnyegén, hallgatja Alakszai Emese FitJóga oktatónk instrukcióit. A sorok között jógáznak az első debreceni FitJóga csoport hallgatói is, akiknek ezen a hétvégén oktatásuk van, a szombati napot már végig tanulták, és most itt folytatják a tapasztalatszerzést. Van mit tanulni, jelenleg leginkább azt, hogy nagy létszámú, kezdő és haladó szinten tartó embereket hogyan lehet lecsendesíteni, tudatosítani mozgásukban, haladni végig a csapattal egy órán keresztül úgy, hogy energiával telve, felfrissülve hagyják el a terepet. 

Közben dübörög a spinning óra Bódi Márton vezetésével, a kondigépeknél, szabad súlyoknál pedig Kecskés Melinda segít a kardió edzésben.

20150215_114942.jpg

A nagy terem sem marad üresen, a debreceniek nagy kedvence, Dr Domonkos Sándor tartja a saját testsúlyos funkcionális edzést, a terem telve, hangulat a tetőfokán, mindenki küzd, harcol, liheg, párokban, statikus erőgyakorlatokban méri fel erejét. Nagyon vidám, és nagyon kemény!

 

A változatosság kedvéért step-aerobik órán is van lehetőség részt venni, nem csak lányoknak ( ! ), a koreografált órát Paróczai Bernadett vezeti lelkes- táncos követőinek feladva a leckét: merre is forogjunk, hova is pördüljünk?

20150215_122621.jpg

Közben az előtérben folyik a karrier tanácsadás, sokan jönnek részletekért: hogy épül fel a fitnesz karrier, kiből lesz jó személyi edző, melyek a hazai és nemzetközi munkavállaláshoz szükséges lépcsőfokok, miért érdemes belevágni egy sport-szakmai útba?

20150215_121147.jpg

A nap csúcspontja Ladányi Zoltán munkatársam előadása iskolánkról, valamint a fitnesz szektor fontos kérdéseiről szól. Akit tényleg érdekel ez a szakma, hasznos információkat gyűjthet, és a nyereménysorsoláson értékes ajándékokat, nagy tanfolyami kedvezményeket is nyerhet.

20150215_134550.jpg

 

Debreceni FitJóga csoportunk elvonul a küzdő-sportoknak kialakított terembe, szerencsére ez teljesen hangszigetelt, úgyhogy folytatódhat a komoly munka. Sajnálom, hogy nem vagyok most közöttük, pont a kedvenc „témám” került porondra: az érzékek visszavonása, befelé fordulás, befelé figyelés, külvilág kizárása, elmélyülés, elcsendesülés.

 20150215_120113.jpg

Számomra ez a nap másról szólt:).

Oláh Gabriella

IWI Jóga oktatásszervező

 

További IWI Karrier napok 2015 tavaszán:

Győr - 2015. február 22.
Szeged - 2015. március 1.

 reg_videk.PNG

Várunk szeretettel! 

Korábbi Nyílt napjaink:

Milyen volt a budapesti IWI Nyílt Napunk? Rekord döntő! 4. rész.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitnesstrend.blog.hu/api/trackback/id/tr747184431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása