Fitness Trend

Trendmutató Fitnesz és Sport Szakemberek részére

"Jót mondok valakiről!" Célkeresztben: Sebestyén Tamás az IWI CES (Sportrehab) képzésének hallgatója

2015. február 14. 10:50 - Zopi

Ladányi Zoli kollégám "Jót mondok valakiről" kezdeményezése azt hiszem példaértékű, csatlakozom hozzá!

Manapság, amikor a lájkgyűjtés egyik formája mások szapulásában, leszólásában jelenik meg, amikor a névtelenség homályába bújva (vagy másik avatar mögé rejtőzve), a vitriolos ítélkezés vált divattá, meglepően üde színfolt az, ha jót mondunk másokról. Ha elismerjük a munkájukat. Mert az okkal kimondott dicséret éltet.

Így abban a fura helyzetben vagyok, hogy ugyan eredetileg nem Zolit akartam célkeresztbe állítani, hanem Sebestyén Tamás CES hallgatót, mégis vele kezdem. Javaslom olvasgasd egy kicsit a blogját, cikkeit, és remélhetőleg feltárul előtted egy szorgalmasan dolgozó, tanuló ember portréja, aki nagyon messziről indult és mára nemzetközi fitnesz ipari szakértővé vált.

De térjünk rá Tamásra. Miért pont róla mondok jót? Az IWI  Sportakadémia CES (Korrektív Sportrehabilitációs Tréner) képzésen ismertem meg, ahol a hallgatóknak lehetőségük van szakmai gyakorlaton részt venni a váci KSE kézilabda utánpótlás csapatánál. Ő azonnal élt ezzel a lehetőséggel és a legfontosabb segítőmmé vált, aki az edzések megtartása mellett a mozgáskorrekciós munka tervezését, betanítását is végzi. Ez a gyakornoki munka már most látszik, hogy életre szóló muníciót, magabiztosságot és természetesen referenciát fog számára biztosítani.

Ebben a posztban betekinthetsz  IWI Sportakadémia által szponzorált kézilabda csapatnál végzett erőnléti edző munkánkba. 

Példaértékű lehet minden pályakezdő edző számára az, hogy amellett hogy ambiciózus, szorgalmas is.Tudja, hogy a lehetőségek nem az ölébe hullanak, hanem azokért dolgozni, tenni kell. Türelemmel, kitartással. Befektetett energiával, tanulásvággyal. Nem a közvetlen érdekek mérlegelésével, hanem a jövőben való megtérülés hitével.

Keményen bedobtam a mély vízbe az IWI múlt hét végi nyílt napján, azt a feladatot kapta, hogy egy előadásban beszéljen arról, hogy frissen végzettként hogyan tudta a CES ismereteket integrálni a sportcsapat felkészítésébe. Első nyilvános prezentációján nagyszerűen megállta a helyét, pedig előadni sok ember előtt állítólag - (Brit tudósok felmérése szerint) a repülés után a második legfélelmetesebb, stresszesebb dolog! Magabiztosság = felkészülés+ alapos szakmai ismeretek. (Persze azért a rutin sem árt...:) )

_mg_5659.jpg

 

Olvasd el ebben a bejegyzésben, hogy Tamás, aki azóta egyébként sikeres CES vizsgát tett, verseny-íjászokkal is foglalkozik, ill. személyi edzéseket tart a Holmes Place fitnesz központban,  miként foglalja össze szakmai munkáját a váci kéziseknél, és mit ír motivációjáról! Mindezt saját erejéből érte el, nem harsányan, nem nyomulva, mégis hitelességre törekedve, céltudatossággal párosítva. Így is lehet előre haladni, így is lehet érvényesülni!

Hajrá "New Generation"! Szeretnénk még sok jót mondani rólatok!!! :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitnesstrend.blog.hu/api/trackback/id/tr307173893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása