Fitness Trend

Trendmutató Fitnesz és Sport Szakemberek részére

Kutatási projekt a fitnesz szektor területén

2013. december 20. 14:37 - Zopi

Tisztelt fitnesz terem, fitnesz központ tulajdonos, menedzser!

Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy a Debreceni Egyetem, Sportgazdasági és –menedzsment Tanszékén kutatási projekt indult a fitneszszektor területén. Első szakaszában a fitneszkutatás során felmérésre kerülnek a fitnesztermek vendégei és a fitnesz szektor munkavállalói. A kutatáshoz szükséges adatgyűjtésben kérnénk segítségeteket azzal, hogy a kutatás kérdőívei a lehető legszélesebb körben eljuthassanak a fitnesztermek vendégeihez és a fitnesz szektorban működő dolgozókhoz.

fitness-profiling.jpg

Arra kérünk Benneteket, hogy az alábbi linket, email-en keresztül, továbbítsátok saját vendégeitek és oktatóitok/dolgozóitok felé: www.fitneszkutatas.hu

Az eredmények tudományos és közéleti folyóiratokban lesznek majd olvashatók, várhatóan a jövő év második felében. A kérdőívek névtelenek, azok üzleti titoknak minősülő adatokra nem térnek ki, az elemzésekben az ügyfelek és a fitnesztermek azonosítása nem történik meg; továbbá az adatok bizalmas kezelése a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően biztosított, azok forrása harmadik fél (magán és hatósági szervezetek) számára nem kerül átadásra.

A válaszadók, a kérdőívek kitöltésével, hozzájárulnak ahhoz, hogy az ország fitnesziparági szolgáltatásai fejlődjenek, bővüljenek és egyre több ember igényeit elégítsék ki, továbbá tájékoztató adatokkal szolgáljanak az iparág szereplői részére.

Segítségeteket köszönjük!

Dr. Perényi Szilvia                                                       Dr. Zopcsák László

MFESZ, Tudományos bizottság elnöke                       MFESZ elnöke
 Debreceni Egyetem, GVK, adjunktusa

Fitneszkutatás.hu© -ról bővebben:


A Fitneszkutatás.hu© célja, hogy átfogó képet adjon a hazai fitnesz szektor helyzetéről, ezen iparágban rejlő lehetőségekről. A kutatás során egyaránt fókuszba kerülnek a fitneszklubok vendégei, oktatói és maguk a fitneszklubok is. A vendégek sportolási szokásain túlmenően, a kutatás kiterjed motivációs és lojalitásra vonatkozó tényezőkre, valamint a fitnesztermi szolgáltatások minőségének vizsgálatára is. A kutatás felméri az oktatókat is, hiszen az ő munkájuk, felkészültségük, fejlődésük lehetőségei, sőt munkájuk körülményeivel való elégedettségük mind hozzájárulnak a fitneszklubok hangulatához, arculatához. A fitnesztermek, mint szervezetek, sportlétesítmények sem maradnak ki a kutatásból; az infrastrukturális adottságok, szolgáltatás csomagok, működési sajátosságok is a vizsgálat fókuszába kerülnek.

A Fitneszkutatás.hu© eredményei mintegy diagnózist adnak a hazai fitnesziparág szereplőiről és a fitnesztermi szolgáltatás-rendszerek működéséről, mely eredmények alapján felvázolható lesz ennek, az Európai Unióban egyébként igen dinamikusan fejlődő iparágnak a hazai fejlesztési lehetőségei és középtávú perspektívái. Az iparág minden szereplője részére hasznosítható információkkal szolgál majd, lehetőséget teremtve új innovatív megoldások alkalmazására.

A Fitneszkutatás kérdőívei, online felületen jelennek meg a következő linken: www.fitneszkutatas.hu

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitnesstrend.blog.hu/api/trackback/id/tr35701160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása