Fitness Trend

Trendmutató Fitnesz és Sport Szakemberek részére

Fitnesz Karrier és Nyílt Nap Programajánló

2012. január 16. 18:13 - Zopi

 

IWI Fitnesz Karrier és Nyílt Nap programajánló

Időpont: 2012. január 21

Helyszín Oxygen Wellness Újpest (térkép itt)

Időtartam: 9- 18-ig.

Előzetes regisztráció szükséges – kattints ide

Részletes órarend letölthető ide kattintva

Az elméleti előadás, a karrier tanácsadás ingyenes!

A gyakorlati órákon való részvétel 1800 Ft. A napijegy (mely az összes órára, beleértve az Oxygen Wellness órarendben szereplő óráit is – 17 féle óratípus, összesen 30 óra) a helyszínen az Oxygen wellness recepcióján vehető meg. Aki a fárasztó nap után lazítani szeretne, plusz 500 Ft-ért wellness kiegészítő jegyet vehet a belépéskor.

_DSC3970.jpg
 Nyílt napi résztvevők az IWI standjánál szeptemberben

 

Egy nyílt nap szervezése mindig izgalmas feladat, mert itt tulajdonképpen kitárulkozik az intézményünk. Megismerhettek minket Ti, leendő hallgatók, felfogásunkat, szemléletünket, hitelességünket, hangulatunkat mind érzékelhetitek, s szabadon, benyomásaitokra hagyatkozva dönthettek. Nincs zsákbamacska, láthatjátok az egyik fő képzési helyszínünket (Oxygen Wellness), beszélhettek a cégvezetőkkel, tanárokkal, akik segítenek karrier utatok egyengetésében. Kimondottan fontosnak tartom, hogy ne csak „szöveg” legyen egy ilyen nyílt napon, mert abban bárki VB-t nyerhet. Ezért tartunk gyakorlati órákat, bemutatókat is, ahol közvetlenül találkozhattok azokkal a vezető szakemberekkel, akik a képzés során is tanáraitok lesznek. Hiszen a mi élményalapú szakmánk a fizikai aktivitásra épül.

Másrészt ilyenkor mindig tartogatunk valami meglepetést, általában tanfolyami akciókat, akár tandíjmentességet is kisorsolunk a regisztrált résztvevők között! Erre most is lehet számítani!

Mit is tartogatnak az egyes programelemek?

Ingyenes Karrier tanácsadás II. emeleti előtér

10:00-12:00

14:00-15:00

Karrier tanácsadás- 15 perc/fő

Vermesi Andrea – (besegít Zopcsák László)

Andi az IWI cégvezetője multi-céges HR-es és IWI-s szakmai és képzésvezetőként eltöltött tapasztalatával abban tud neked segíteni, hogy ambícióidat, végzettségeidet, kompetenciáidat figyelembe véve milyen irányba indulj, ha a fitnesz, vagy akár az egészségturizmus területén kívánsz elhelyezkedni. Természetesen nem csak arról lehet szó, hogy milyen tanfolyamra jelentkezz, (ezt alap esetben kollégáink is meg tudják neked mondani az IWI standján), hanem speciális tippeket, tanácsokat is hallhatsz tőle, akkor is, ha már végzett szakember vagy, de elakadtál valahol. Az őszi karrier napunkon részt vett aerobik edző lány arról számolt be, hogy nagyon pozitív volt a vendégforgalmának a növekedése, miután Andi javaslatára létrehozta saját YouTube profilját. Kinyomtatott önéletrajzotokat mindenképpen hozzátok magatokkal! Így konkrétabban tudunk segíteni abban, hogy milyen területeken kellene fejleszteni magad, mire fókuszálj.

Mivel nagyon sokan regisztráltak a karrier tanácsadásra, én is beszállok ebbe a programba és kiscsoportos megbeszélést tartok azon érdeklődőknek, akik külföldi edzői munka után érdeklődnek. Az én időpontomra is lehet regisztrálni 15.00-16.00.ig.

_DSC4001.jpg
 Andi karriertanácsadási munka közben

 

Barna terem az első 3 óra az Oxygen Wellness órarendje szerint

9:00-10:00 Cardio Intervall

10:00-11:00 Alakformáló Aerobik

11:00-12:00 Zumba

Az Oxygen wellness órarendjében lévő órákra Ti is bemehettek és részt vehettek Kata, Alexandra rendkívül népszerű óráin.

12:00-13:00 Dance Aerobik - Borsodi Balázs

Az aerobik termet látogatók jelentős része szeret táncolni. Ha mindezt egy hatékony kardió óra keretében tehetik, a siker garantált. A zene és a tánc összhangjait, a tökéletes óravezetést, valamint a hangulatteremtés technikáit mutatja be Balázs ezen a workshopon.

 

_MG_7203.JPG
 Balázs Dance órát tart

 

13:00-14:00 Jóga - Sárig Hajnalka

Hajni nemrég érkezett vissza Indiából, ahol évente rendszeresen továbbképzésen vesz részt. Ezen a workshopon betekintést ad a jóga világába. Az általa vezetett Jógaképzésen, melyet Fitnesz edzői OKJ-s szakkal is párosítottunk a következő témákkal ismerkedhetsz meg: - előkészítő gyakorlatok a jógagyakorláshoz, ászana tréning, pranajama (légzőgyakorlatok), bevezetés a relaxációba, satkarmák (tisztító gyakorlatok), a jóga rövid története, a jógapszichológia alapjai, a jógafilozófia alapjai, gerincjóga gyakorlatok, etika, tanítási módszertan, életmód, táplálkozás,tanítási gyakorlat, anatómia, angol szaknyelvi alapok. Érdemes regisztrálnod, ha vonz a jóga világa!

_MG_7333.JPG
 Hajni a tavalyi nyílt napon is nagy sikerrel tartott jóga workshopot

 

14:00-15:00 Gerinctréning - Keszi Krisztina

 

A gerincproblémák ma már „népbetegségnek” számítanak. Ez a workshop betekintést enged azokba a módszerekbe, melyekkel segíthetsz vendégeidnek megóvni testi harmóniájukat, illetve bemutatja, hogy miként hozható vissza a már kibillent izom-ízületi egyensúlyi állapot. Kriszta és Dorka gyógytornász professzionalizmusa párosul fitnesz óraadói gyakorlatukkal, így rengeteget profitálhatsz ebből workshopból és a precízen összeállított Preventív Gerinc és Stretching tanfolyamból.

 

MIK_5824.JPG

 Kriszta stretching és gerinc órája egy korábbi IWI-s nyílt napon

 

15:00-16:00 Step aerobik - Touré Mariann

Mariann az IWI egyik „megtalált gyöngyszeme” hiszen 2007-ben még lelkes aerobik hallgatóként „koptatta” a sportpadlót. Ma már az IWI egyik szakági oktatója és országos rendezvények népszerű prezentere.

Az erre a workshopra épülő továbbképzés átfogó képet nyújt a step tanítási módszereiről, valamint alternatívakat mutat a lépések kombinálhatóságáról és bonyolultsági szintjeiről. A gyakorlatcentrikus oktatás során rengeteg lépéskombinációval találkozhatsz, mely hozzásegít a fantáziadús step órák tartásához.

 

_DSC4218.jpg
 Mariann munka közben...

 

16:00-17:00 Erőnléti edzés - Horváth Szabolcs

Ezt a képzést azon személyi edzők, szakedzők, testnevelő tanárok részére fejlesztettük ki, aki élsportolókkal kívánnak foglalkozni és már rendelkeznek a szükséges sportági edzői ismeretekkel. Az NBA, NFL, NSCA erőnléti edzőinek szakmai tárházából merítő képzésünkön garantáltan teljesen új dimenzióból fogod szemlélni az egyénre szabott, sérüléseket minimalizáló periodizált sportági teljesítményfokozást! Szabolcs ezen a workshopon bemutatja az erőnléti edzői munka specifikumait, és a képzés részleteit. Szabolcs a személyi edző képzés vezetője is egyben, így pontos válaszokat kaphatsz a két képzés közötti különbségre vonatkozóan. Vele készített interjúnkat itt olvashatod.

Cikk Sopron ZTE_Szabi.jpg

 Szabolcs amellett, hogy tanfolyamvezető az IWI-nél, a soproni kosárcsapat erőnléti edzője is...

(IWI-s pólóban jobbra)

 

 Fitness II. terem

 

11:00-14:20 Kardio tréning funkcionális eszközökkel, 40 perc/csoport- Góg Anikó

 

Anikó betekintést ad a kreatív edzéstartás világába, a power kardió edzésmódszer kelléktárát felvonultatva, rádöbbentve, hogy miként integrálható a meglévő szaktudás. Már csak azért is érdemes ide regisztrálnod, mert látni fogod, hogy milyen dinamizmussal, szakmaisággal végzi munkáját, tanít a személyi edző tanfolyamon, és a funkcionális tréner workshopon. Anikó IWI Elite Trainer, illetve a Lite Wellness-ben az év személyi edzője. Triatlonos múltja (Sydney-ben olimpiai kerettag volt) és a szakma iránti szenvedélye megkérdőjelezhetetlenül hitelessé teszi.

 

DSC01673.JPG
 Anikó oktat a személyi edző tanfolyamon

 

Zöld terem

10:00-11:00 Fit Fight - Csörgő Adrienn

  

Adrienn fitnesz modell versenyhelyezéseiről készül fotókat szemlélve látható az a minőségi izom és testalkati különbség, mely „martial arts” múltját fémjelzi. A gyakorlati órán megtapasztalhatod, hogy miként lehet a küzdősportot összehangolni a fitnesszel, figyelembe véve a prevenciót, a maximális testtudatot, a lelki és testi összehangoltságot. Egy új mozgás- és életformát közvetíthetsz vendégeid számára!

csorgo_adri.jpg
 Adritól van mit ellesni...

 

11:00-12:00 MAT - Meditatív Aero Tréning - Hídvégi Andrea

 

Andi vidám személyiségét jól ismerik a fitnesz rendezvények résztvevői, s ma már óriási Zumbás rajongó tábort is tudhat maga körül. Most egy általa kidolgozott programot a MAT-ot mutat be, mely jól illik azon fitnesztermi vendégek igényeihez, akik a Body & Mind irányzat hívei.

Fitvideó-szülinap8.jpg
 Andi itt Zumbában, a nyílt napon MAT-ban...

 

12:10-12:50- Ingyenes program!

 

2012-es fitnesz trendek - Karrier a fitneszben - Az IWI képzési rendszere

Dr. Zopcsák László IWI igazgató előadása

Teremrendezés után trendelemzés jön. A 40 perces előadás a következő témákat érinti:

  •  Fitnesz és egészségfejlesztési trendek Mo-on és a nagyvilágban
  • Az IWI képzési struktúrája
  • A sportedző képzések felépítése, és a ráépülő továbbképzések
  • A fitnesz karrier állomásai: Személyi edző, Erőnléti edző, Elite trainer
  • Menedzsmentképzések az IWI-nél – Wellness és Spa Menedzser, Fitnesz menedzser
  • IWI a karrierszervező, szakértő, nemzetközileg elismert iskola, - a tények tükrében.
  • Elhelyezkedési és karrierlehetőségek a Fitnesz-Wellness területén
  • Nyereménysorsolás
 
Kép009.jpg
 Fitnesz trendek hazánkban és az EU-ban - országtanulmány :)

 

13:00-14:00 Stretching - Nagy Dorka, Keszi Krisztina

 

A stretching nélkülözhetetlen része az edzésnek, de csupán szakértő módon végrehajtva! Helye van a prevencióban, rehabilitációban, élsportban, egyes gerincproblémák megelőzésében. Ezen az órán betekintést nyersz az egyes nyújtási technikákba, egyéni és páros gyakorlat végrehajtásokba, és ha tovább szeretnéd képezni magad ez irányban, akkor jelentkezhetsz a Kriszta és Dorka által gyógytornász professzionalizmussal kidolgozott Preventív Gerinc és Stretching tanfolyamra.

 

MIK_5793.JPG
 Dorka stretching workshopot tart

 

14:00-15:00 BodyArt - Nagy Dorka

 

A BodyArt az a mozgásforma, mely a testi-lelki harmónia elérését célozza. Gyakorlatai elsősorban a jóga ászanákra épülnek, melyek különböző stretching technikákkal egészülnek ki, továbbá a gyógytornából és a japán Do In-ból is merít elemeket. Az edzés során fontos szerepe van a speciális légzéstechnikának, így jön létre a mozgás és relaxáció sajátos kombinációja. Regisztrálj, mert nagyon hamar betelik!

 

Body_Art_Lite_low.jpg
 Dorka & Balazs - BodyArt

 

15:00-16:00 XCO, Flexi Bar - Csonka Anita

 

Ezen az órán ízelítőt kapsz abból a több száz gyakorlatból, amelyek lehetővé teszik a Flexi-bar és az X-Co alkalmazását az aerobik órákon és a személyi edzésben is. A ráépülő képzés elvégzésével képes leszel az eszközök használatának tökéletes elsajátítása és óratartásra.

_DSC4409.jpg
 Anita az IWI szakági oktatója szenior csoportjának órát tart...

 

16:00-18:00 Jóga (Oxygen órarendje szerint)

 

Az indiai származású Steve George autentikus óráján megelevenedik a Jóga Ashramok hangulata. Próbáld ki ezt a mozgásformát a napi pörgés levezetéseként.

 

Fitness I. terem

 

11:00-14:20 G-Flex edzések, 40 perc/csoport - Krasznai Gábor

 

A G-Flex a hagyományos felfüggesztéses edzésrendszerek és eszközök egy továbbfejlesztett, szélesebb edzéslehetőséget kínáló változata, mely a funkcionális, saját testsúllyal végzett edzésmódszerre épül. Különlegessége az a csigás áttétel, mely lehetővé teszi, hogy a tér bármely irányába szabad mozgást lehessen végezni. A páros és egyéni gyakorlatokat felhasználhatod saját edzőtermed kialakítására, élsport edzésben, csoportos fitnesz, vagy személyi edzésben. Ha szkeptikus vagy, hajrá, most meggyőzheted magad, persze csak ha vállalsz némi extra kihívást, mert a hagyományos felfüggesztéses eszközökhöz képest itt koncentráltabb koordinációra, testtudatra van szükség, cserébe viszont több tucat új gyakorlatkombinációt végezhetsz! Mindezt Kraszi mutatja be nektek, s ha kedvet kapsz a képzéshez jelentkezz időben, mert a tanfolyami árban benne van egy eszköz is!

DSC_0656.JPG
A "kardio" öv felcsatolásával az alsó test robbanékony erejét jól lehet fejleszteni

 

14:20-15:20 Speciális módszerek a testépítésben, 30 perc/csoport

- Tóth Zoltán Tozo

A professzionális testépítő sport speciális edzőtermi módszereit, különleges gyakorlatok alkalmazását mutatja be Tozó. Olyan tippeket, trükköket ad át ezen a workshopon, melyek őt is segítették a testépítő bajnoki cím elérésében és versenyzői felkészítésében. A tavasszal induló tanfolyam elvégzése után egészen más szemszögből szemléled majd az emberi test felépítését, az izomcsoportok felosztásának és fejlesztésének megközelítését az edzéstervezéshez. Kiemelt szerepet kap a versenyfelkészítés. Tozot – aki az OKJ-s Testépítés Fitnesz képzésünk vezetője is – fölösleges itt részletesen bemutatni, aki kicsit körülnéz a testépítés világában számtalan hivatkozást talál eredményeire vonatkozólag.

_MG_7107.JPG
 Tozo a nagyobb tapasztalattal bíróknak is tud újat mondani...

 

 

11:00-13:55 Kinesis és funkcionális eszközök használata a személyi edzésben,

25 perc/csoport - Hetényi Ádám

 

Ádám az IWI-nél végzett személyi edzőként, jelenleg a Lite Wellness Klub kiemelt edzője, szakterülete a funkcionális edzés. Most a Kinesis „edzőfal” segítségével olyan funkcionális köredzést tart mely amellett, hogy jól átmozgat, számos ötletet ad saját óráidnak a fejlesztésére is!

_MG_7523.JPG
 Ádám  a Kinesis gépen dolgozik

  

_DSC4172.jpg
 Funkcionális Kinesis köredzés a tavalyi nyílt napon

 

Spinning terem

14:00-16:00 Spinning- 60 perc/csoport- Kis Norbert

A Fitness Trade támogatásával

Norbi, vagyis Spiki neve fogalom a hazai spinningesek között. Mesteredzőként oktat, órákat tart, prezenterkedik, s most két órát is tart nektek, ami lassan betelik, holott 40 fő fér be a terembe!!!

Spiki Kis Norbi.jpg
 Spiki teker

 

Most különleges akciót szerveztünk a Spinning® instruktoroknak, akik rendkívül kedvezményesen vehetnek részt az OKJ-s sportedző képzésünkön, valamint az IWI által közvetített érdeklődők is jelentős akcióval képezhetik magukat Spinning® instruktorrá! 

A Nyílt nap folyamán az IWI munkatársai tájékoztatást nyújtanak a képzésekkel és az akciókkal kapcsolatban!

Várunk szeretettel, ne felejts el regisztrálni!!!!

 Your passion, your career!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitnesstrend.blog.hu/api/trackback/id/tr453571092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása