Fitness Trend

Trendmutató Fitnesz és Sport Szakemberek részére

IWI debreceni Karrier és Nyílt nap, 2014. február 15

2015. február 17. 21:53 - Zopi

 

Szikrázóan napsütéses reggelen indulok csípős hidegben a debreceni nyílt napunkra, melyet már negyedszer szervezünk ebben a városban.

Új és modern, pár hónapja nyílt fitnesz centrumot választunk helyszínül, a G4-et, ahol színesen összeállított gyakorlati órákkal, és iskolánkról szóló bemutató előadással várjuk a ránk kíváncsi sportolni vágyókat, valamint tanfolyamaink iránt érdeklődőket.

Debrecenben 4 képzésünket hirdetjük: az Fitnesz Instruktor és Csoportos Fitnesz Instruktor képzéseket , valamint a FitJóga és Gyerekfitnesz tanfolyamok is várják azokat, akik szívesen tanulnának nálunk, velünk.

Az alapos és átgondolt előkészítő munkának köszönhetően több mint 100 embert várunk erre az alkalomra.

A terem munkatársai készségesen segítenek felállítani a standunkat, összerakni a gazdag ajándékcsomagot, és fogadni a vendégeket.

Jógával kezdünk, a nagyterem megtelik, 35 fő ül és vár csendesen a szőnyegén, hallgatja Alakszai Emese FitJóga oktatónk instrukcióit. A sorok között jógáznak az első debreceni FitJóga csoport hallgatói is, akiknek ezen a hétvégén oktatásuk van, a szombati napot már végig tanulták, és most itt folytatják a tapasztalatszerzést. Van mit tanulni, jelenleg leginkább azt, hogy nagy létszámú, kezdő és haladó szinten tartó embereket hogyan lehet lecsendesíteni, tudatosítani mozgásukban, haladni végig a csapattal egy órán keresztül úgy, hogy energiával telve, felfrissülve hagyják el a terepet. 

Közben dübörög a spinning óra Bódi Márton vezetésével, a kondigépeknél, szabad súlyoknál pedig Kecskés Melinda segít a kardió edzésben.

20150215_114942.jpg

A nagy terem sem marad üresen, a debreceniek nagy kedvence, Dr Domonkos Sándor tartja a saját testsúlyos funkcionális edzést, a terem telve, hangulat a tetőfokán, mindenki küzd, harcol, liheg, párokban, statikus erőgyakorlatokban méri fel erejét. Nagyon vidám, és nagyon kemény!

 

A változatosság kedvéért step-aerobik órán is van lehetőség részt venni, nem csak lányoknak ( ! ), a koreografált órát Paróczai Bernadett vezeti lelkes- táncos követőinek feladva a leckét: merre is forogjunk, hova is pördüljünk?

20150215_122621.jpg

Közben az előtérben folyik a karrier tanácsadás, sokan jönnek részletekért: hogy épül fel a fitnesz karrier, kiből lesz jó személyi edző, melyek a hazai és nemzetközi munkavállaláshoz szükséges lépcsőfokok, miért érdemes belevágni egy sport-szakmai útba?

20150215_121147.jpg

A nap csúcspontja Ladányi Zoltán munkatársam előadása iskolánkról, valamint a fitnesz szektor fontos kérdéseiről szól. Akit tényleg érdekel ez a szakma, hasznos információkat gyűjthet, és a nyereménysorsoláson értékes ajándékokat, nagy tanfolyami kedvezményeket is nyerhet.

20150215_134550.jpg

 

Debreceni FitJóga csoportunk elvonul a küzdő-sportoknak kialakított terembe, szerencsére ez teljesen hangszigetelt, úgyhogy folytatódhat a komoly munka. Sajnálom, hogy nem vagyok most közöttük, pont a kedvenc „témám” került porondra: az érzékek visszavonása, befelé fordulás, befelé figyelés, külvilág kizárása, elmélyülés, elcsendesülés.

 20150215_120113.jpg

Számomra ez a nap másról szólt:).

Oláh Gabriella

IWI Jóga oktatásszervező

 

További IWI Karrier napok 2015 tavaszán:

Győr - 2015. február 22.
Szeged - 2015. március 1.

 reg_videk.PNG

Várunk szeretettel! 

Korábbi Nyílt napjaink:

Milyen volt a budapesti IWI Nyílt Napunk? Rekord döntő! 4. rész.

Szólj hozzá!

"Jót mondok valakiről!" Célkeresztben: Sebestyén Tamás az IWI CES (Sportrehab) képzésének hallgatója

2015. február 14. 10:50 - Zopi

Ladányi Zoli kollégám "Jót mondok valakiről" kezdeményezése azt hiszem példaértékű, csatlakozom hozzá!

Manapság, amikor a lájkgyűjtés egyik formája mások szapulásában, leszólásában jelenik meg, amikor a névtelenség homályába bújva (vagy másik avatar mögé rejtőzve), a vitriolos ítélkezés vált divattá, meglepően üde színfolt az, ha jót mondunk másokról. Ha elismerjük a munkájukat. Mert az okkal kimondott dicséret éltet.

Így abban a fura helyzetben vagyok, hogy ugyan eredetileg nem Zolit akartam célkeresztbe állítani, hanem Sebestyén Tamás CES hallgatót, mégis vele kezdem. Javaslom olvasgasd egy kicsit a blogját, cikkeit, és remélhetőleg feltárul előtted egy szorgalmasan dolgozó, tanuló ember portréja, aki nagyon messziről indult és mára nemzetközi fitnesz ipari szakértővé vált.

De térjünk rá Tamásra. Miért pont róla mondok jót? Az IWI  Sportakadémia CES (Korrektív Sportrehabilitációs Tréner) képzésen ismertem meg, ahol a hallgatóknak lehetőségük van szakmai gyakorlaton részt venni a váci KSE kézilabda utánpótlás csapatánál. Ő azonnal élt ezzel a lehetőséggel és a legfontosabb segítőmmé vált, aki az edzések megtartása mellett a mozgáskorrekciós munka tervezését, betanítását is végzi. Ez a gyakornoki munka már most látszik, hogy életre szóló muníciót, magabiztosságot és természetesen referenciát fog számára biztosítani.

Ebben a posztban betekinthetsz  IWI Sportakadémia által szponzorált kézilabda csapatnál végzett erőnléti edző munkánkba. 

Példaértékű lehet minden pályakezdő edző számára az, hogy amellett hogy ambiciózus, szorgalmas is.Tudja, hogy a lehetőségek nem az ölébe hullanak, hanem azokért dolgozni, tenni kell. Türelemmel, kitartással. Befektetett energiával, tanulásvággyal. Nem a közvetlen érdekek mérlegelésével, hanem a jövőben való megtérülés hitével.

Keményen bedobtam a mély vízbe az IWI múlt hét végi nyílt napján, azt a feladatot kapta, hogy egy előadásban beszéljen arról, hogy frissen végzettként hogyan tudta a CES ismereteket integrálni a sportcsapat felkészítésébe. Első nyilvános prezentációján nagyszerűen megállta a helyét, pedig előadni sok ember előtt állítólag - (Brit tudósok felmérése szerint) a repülés után a második legfélelmetesebb, stresszesebb dolog! Magabiztosság = felkészülés+ alapos szakmai ismeretek. (Persze azért a rutin sem árt...:) )

_mg_5659.jpg

 

Olvasd el ebben a bejegyzésben, hogy Tamás, aki azóta egyébként sikeres CES vizsgát tett, verseny-íjászokkal is foglalkozik, ill. személyi edzéseket tart a Holmes Place fitnesz központban,  miként foglalja össze szakmai munkáját a váci kéziseknél, és mit ír motivációjáról! Mindezt saját erejéből érte el, nem harsányan, nem nyomulva, mégis hitelességre törekedve, céltudatossággal párosítva. Így is lehet előre haladni, így is lehet érvényesülni!

Hajrá "New Generation"! Szeretnénk még sok jót mondani rólatok!!! :)

 

Szólj hozzá!

Milyen volt a budapesti IWI Nyílt Napunk? Rekord döntő! 4. rész.

2015. február 10. 15:52 - Zopi

 

Az elmúlt évekhez hasonlóan igen sok érdeklődő vett részt a nyílt napunkon, melynek célja a képzési rendszerünk bemutatása mellett a leendő hallgatóinkkal való közvetlen kapcsolat megteremtése volt. Mindenkinek látnia kell, hogy az IWI belőlünk áll, Vermesi Andi, Ladányi Zoli, Zopcsák Laci, és sok-sok kollégánk szoros kötelékéből, hús-vér emberekből, akik maguk is kezdték valahol ezt a szakmát és sok önfejlesztéssel, szakmai alázattal, szorgalommal haladtak előre. Láttatni szeretnénk, hogy mindez számodra is elérhető, megtanulható! A Te szenvedélyed (a sportolás, fitnesz edzés) is lehet a karriered!

_mg_5366.jpg

"Csúcsot" döntöttünk abban is, hogy egyre többen vették igénybe a „karrier tanácsadásunkat”, melynek lényege korántsem a tanfolyamok részleteinek elmagyarázása volt. Olyan kérdésekkel találkoztunk, melyek sokkal inkább a jövőképpel voltak kapcsolatosak, nem pedig a képzések szakmai tartalmával. Jó érzés volt támogató gondolatokat adni az 50 feletti korosztályhoz tartozó, karrierváltáson gondolkozó úrnak, csakúgy, mint a 20-as éveik végén járó „nem vagyunk még túl öregek?” kérdést feltevő fiataloknak. Ők kimondottan erőt merítettek a válaszaimból, melyekből kiderült, hogy bizony én is 28 évesen érkeztem meg Ciprusra, a vágyott edzői munkám színhelyére, melyet aztán még sok év útkeresés követett. Hol volt akkor még az IWI? Tehát sosem késő belevágni...

 

Tovább
Szólj hozzá!

IWI Nyílt Nap 3. rész – Mitől VALÓBAN nemzetközi egy iskola? Fitnesz edzősködés Közel-Keleten! Bevállalnád?

2015. február 05. 07:51 - Zopi

IWI Karrier és Nyílt nap - 2015. február 8. (vasárnap)

 

Helyszín: Oxygen Újpest Wellness Központ

(1042 Budapest, Árpád út 47-49.) 

 

program_es_reg.PNG

 

(Az első részt itt olvashatod: 15 éves az IWI - Nyílt Nap _Budapest 2015 Február 08. Programajánló 1. rész)

(A második rész: IWI Nyílt Nap - 2. rész. A súlyemelés szerepe a fitnesz edzésben és a sportági teljesítmény fokozásában)

 

Mitől nemzetközi egy iskola? Semmiképp sem a névbe biggyesztett "international" szócskától. Nyílt Napunkon erről beszélni fogok előadásomban, most azonban a lényeget kiemelem belőle. Manapság egyre fontosabbá válik, hogy végzettségeddel külföldön is elhelyezkedhess. Nem mindegy, hogy egy iskola csak nevében „international”, vagy a valóságban is tartalmazza ennek lényegi elemeit.

Az alábbi videó a 2015 jan. 24-i Educatio Oktatási Szakkiállításon készült 30 perces előadásomból azt a részletet tartalmazza, ahol az IWI nemzetközi szerepéről, edzővé válásom motivációjáról, és a nemzetközi edzőregiszterekbe való bekerülés fontosságáról beszélek.

 

Minden cégnek, szakembernek vannak olyan értékei, melyre büszke lehet, mert sokat dolgozott, tanult érte, mert különlegessé teszi, megkülönbözteti a többitől. Az IWI-nél az egyik ilyen érték az, hogy másfél évtizede építésben levő nemzetközi partnerkapcsolataink révén olyan tudásanyaghoz jutunk, melyet beépítve oktatóink továbbképzésébe és a tananyagba, jelentős előnyhöz jutnak hallgatóink. A képlet egyszerű, a fitnesz szektor újdonságait csakúgy, mint az IT, vagy az autóipari innovációkat nem nálunk találják ki, hanem elsősorban USA-ban, és Nyugat Európában. Ezért kritikus fontosságú, hogy egy iskola szakmai vezetői, tanárai részt vegyenek a nemzetközi vérkeringésben, meghívott prezenterként, előadóként jelen legyenek a partner iskolák rendezvényein. Ez a tudás és tapasztalat-csere elengedhetetlen fontosságú. (Blogomban számos ilyen eseményről beszámolok)

 iwi-partnerek-map.png

A másik jelentősége a nemzetközi elfogadottságnak, hogy ez tulajdonképpen akkor ér valamit, ha akkreditációval, vagyis az iskola által kiadott tanúsítványok külhoni elfogadottságával is jár! Erről már korábban írtam több posztot, most nem ismételem magam újra. Itt olvashatod 2011-es írásomat, ami most is aktuális! Vigyázz, mert könnyen le lehet rázni azzal az érdeklődő hallgatókat, hogy az Europass mindent megold, ez azonban koránt sincs így, mert a fitnesz szektorban a munkavállalás feltétele Nyugat Európában, hogy csatlakozz a szakmai regiszterhez. Erre akkor van esélyed, ha font, vagy dollár ezrekért elvégzel egy kinti tanfolyamot, vagy ha eleve olyan iskolába jársz, ahol az EREPS-be, vagy a UKREPS-ben való regisztrációd biztosított!!! 

Miért írom le mindezt?

Mi rendkívül sok energiát, pénzt, utazást, kapcsolatépítést fektettünk abba, hogy a külföldi munkavállalásodat megkönnyítsük. Számos iskola bagatelizálja ezt a kérdést, és rázza le az érdeklődőket azzal, hogy ők is „international”-ek. Konkrétan egy hazai fitnesz iskola odáig merészkedett, hogy miután 2009-ben minőségbiztosítási problémák miatt elvesztette a legnagyobb német fitnesz és aerobik iskola (IFAA) licenszét (nem mintha az addig biztosította volna a nemzetköziséget) egy laza mozdulattal beillesztette cégnevébe az „international” szót, megtévesztve ezzel azóta hallgatók százait, érdeklődők hadát. Javaslom tehát, hogy az iskolaválasztásnál mélyen járd körül ezt a témakört, ne hagyd magad megvezetni. Ne válassz néhány ezer Ft-al olcsóbb képzést csak azért, mert ott is azt mondták az ügyfélszolgálaton, hogy „nemzetközileg elfogadottak”! Komoly bánatpénzeket kell fizetned később ezért a meggondolatlanságodért! És hidd el nekem, nem biztatlak a külföldön való letelepedésre, de arra igen, hogy próbáld ki magad, szerezz barátokat, ismerd meg a kinti kultúrát, erősödj szakmailag és anyagilag, nem utolsó sorban pedig a kivételes helyzetet lehetővé tevő szaknyelvet sajátítsd el! Aztán gyere haza és itt építsd a fitnesz szektort, jó szakemberre, edzőre mindig szükség lesz itthon! (lsd számos blogbejegyzésemet erről, saját és kollégáim külföldi munkavállalási tapasztalatairól)

 

Milyen iskolaválasztási szempontokat javaslok még áttekinteni mielőtt leteszed a voksod valahová? Az alábbi táblázat nem teljeskörűen, de azért tippeket adhat. Üres szöveg helyett kérd a tényeket, az IWI-nél a weboldalunkon minden szempont mellé linkeltük a háttér információt. Ugyanakkor fontos, hogy a nyílt napon meghallgasd a részleteket és a karrier tanácsadáson, konkrétan, személyre szabva segíthessünk. Az már jelent valamit ha, egy sulinak egyáltalán van nyílt napja, az viszont még többet, hogy ott milyen komoly programok vannak? Milyen helyszínre viszi? Milyen szolgáltatást, figyelmet kapsz? Kipróbálhatod-e az egyes trendeket, megismerheted-e a leendő tanáraidat, karrierpályádon kapsz –e majd segítséget pl. munkaajánlatokkal, vagy csak a képzések eladása a cél?

 iskolavalasztasi.PNG

 

Mi most egy különleges programmal készültünk, mely az edzői karrieredhez adhat perspektívát. Simon C. Windsor, a "The UltraForce Group (UFg)" munkaközvetítő cég igazgatója már az őszi nyílt napunkon is előadott, és az akkori nagy érdeklődés miatt most is szívesen vállalta az utat Angliából.

Minthogy évtizedes Közel - keleti munkatapasztalata van, ügynökségén keresztül edzőközvetítésre specializálódott. Kolléganője, aki szintén kint dolgozott fitnesz trénerként, a női divíziót vezeti. Hiszen, ezt mondanom sem kell, a nők helyzete egészen speciális az arab országokban, pontosan ezért rendkívül nagy szükség van rájuk a női termekben, és megfelelő tapasztalattal rendelkező mentorok segítségével jó, biztonságos helyet tudsz kifogni! Komoly egzisztenciális alapot lehet szerezni már néhány éves munkavállalással is! Érdemes meghallgatni Simont, hiszen az edzőség csak a kezdés, valójában „senior” menedzserré érdemes kinőnöd magad, hiszen az már olyan keresettel jár, hogy én is gondolkozóba estem egy pillanatra…:)

 

Nos, ezek azok a kapcsolatok és lehetőségek, melyek nemzetközi ismertségünk, elfogadottságunk révén alakulnak. Ezek az igazi értékek. Gondold át, hogy számodra mi a fontos! Pozícionáld magad! De a döntésed meghozása előtt gyere el a nyílt napunkra, ahol a színes programok mellett a következő nyeremények is várnak (az első 200 résztvevőnek, aki regisztrált)

IWI egyes (OKJ-s) képzéseire/tanfolyamaira beváltható vásárlási utalványok:

o   50.000 Ft-o

o   30.000 Ft-os

o   20.000 Ft-os

  • BioTechUSA táplálékkiegészítő ajándékcsomag
  • IWI WebShop funkcionális edzéseszköz
  • Kedvezményes IWI Webshop vásárlási csomagok
  • Nuflex bemelegítő sportspray az ajándékcsomagban
  • Mixmeister aerobik zenei szoftver + és a hozzá tartozó tanfolyam a helyszínen a Csoportos Fitness Instruktor képzésre jelentkezők között
  • valamint Villámakciós tandíjkedvezmény képzéseinkből azoknak, akik a helyszínen jelentkeznek!

  Légy ott, regisztrálj!

program_es_reg.PNG

 

További IWI Karrier napok 2015 tavaszán:

Debrecen - 2015. február 15.
Győr - 2015. február 22.
Szeged - 2015. március 1.

 

 

 

Nyílt Nap Blogbeszámolók

 

 IWI Oktatási katalógus letöltése, nézegetése (Kattints a képre)

iwi15-a4-cover-mock_masolata.jpg

 

További infó tanfolyamainkról:

www.iwi.hu

(Fitnesz, Wellness, Menedzsment, Jóga)

www.iwisportakademia.hu

(Erőnléti edzés (PES), Korrektív sportrehabilitációs tréner (CES), Real Madrid Graduate School, Mentor coaching programok)

www.iwishop.hu  

(Funkcionális eszközök, fitnesz termékek)

Szólj hozzá!

IWI Nyílt Nap - 2. rész. A súlyemelés szerepe a fitnesz edzésben és a sportági teljesítmény fokozásában

2015. január 31. 17:44 - Zopi

IWI Karrier és Nyílt nap - 2015. február 8. (vasárnap)

 

 2. rész. 

"A súlyemelés szerepe a fitnesz edzésben és a sportági teljesítmény fokozásában"

 

Nagy Ákos 

(2xJr. Világbajnok súlyemelő, 2xThe Worlds Strongest Man versenyző) 

 10:20-11:05 "Kis terem"

Helyszín: Oxygen Újpest Wellness Központ 

(1042 Budapest, Árpád út 47-49.) 

 

program_es_reg.PNG

 

(Az első részt itt olvashatod: 15 éves az IWI - Nyílt Nap _Budapest 2015 Február 08. Programajánló 1. rész)

 

Ebben a részben egy különleges, a korábbi IWI Nyílt Napokon nem megszokott programot mutatok be.

Minden sportágban, ahol a gyorserőre, robbanékonyságra szükség van, alapvető fontosságú lenne a súlyemelő gyakorlatok (módosított változatainak) ismerete.

Tavaly már több cikket írtunk erről a témáról, és a funkcionális tréning konferenciánkon is megjelent a súlyemelés és a pulzuskontroll összefüggése.

Olimpiai súlyemelés focistáknak, kosarasoknak?

Funkcionális és Integratív Edzésmódszerek Konferencia beszámoló

Megérkezett az erőnléti edzők első generációja!

Most azonban Nagy Ákos (2xJr. Világbajnok súlyemelő, 2xThe World's Strongest Man versenyző) felkérésemre arra vállalkozik, hogy autentikus módon betekintést engedjen nektek ebbe a fitnesz edzők által alig, vagy félreismert világba.

na.jpg

Nem mintha itthon mindez az élsportban már evidens lenne, pedig ha valahol, akkor ott a helye a sportolók felkészítésében a súlyemelő gyakorlatoknak. Érdekes, a testnevelés szakokból is kimaradt, ami felettébb furcsa volt a mi esetünkben, hiszen Szombathelyen, ahol én végeztem, komoly súlyemelő szakosztályt üzemeltetett a Haladás. Lehetőség lett volna rá, de a néptánc és a golf beelőzte.

Ákost egy Fitbalance konferencián ismertem meg személyesen, SMR hengert kért kölcsön webshoppunkból, hogy a bemutató előtt kicsit oldja a feszültséget a csuklyás-izom fasciában (pólyában).

Szó szót követett, és azóta rendszeresen találkozunk, tervezgetünk. Nagyra becsülöm benne, hogy sportágának nagyköveteként harcol annak népszerűsítéséért, most éppen egy saját súlyemelő termet nyitott, versenyeket szervez, fellép és fáradhatalanul készül a következő erősember kihívásra. Egy nagy külföldi tulajdonú pénzintézet regionális igazgatójaként, továbbá kiváló verbális tehetségével csípőből cáfolja az erős emberekkel kapcsolatosan berögződött előítéleteket.

Mottója különösen tetszik: "Mens agitat molem - Az értelem mozgatja a tömeget!" (Vergilius) 

 

10818450_10152932052209776_3528623369497189187_o.jpg

 

Rövid elméleti áttekintés:

  • Milyen sztereotípiák övezik a súlyemelést?
  • Milyen sportágakban használatos?
  • Hogyan és milyen módozatait lehet beilleszteni a fitnesz és az élsport edzésbe, teljesítmény fokozásba?

Ezt követően gyakorlati bemutatót tart, és a vállalkozó kedvű résztvevőket eljuttatja az alapgyakorlatok helyes kivitelezésének sikerélményéig, bizonyítva, hogy a helyes technikai végrehajtás elsajátítása nem ördöngösség, megtanulható!

Én az erőnléti edzésben a váci KSE-ben a kézis junioroknak már tanítom az alapokat, jó eredményeket látok. (Bővebben erről ebben a posztba olvashatsz: I. rész Erőnléti edzés a Váci Férfi Kézilabda utánpótlásnál - a kezdetek). Általános fittség fejlesztésében is fontos, persze nem a versenygyakorlatokra gondolok, hanem a módosított változatokra.

Az IWI SportAkadémián súlyemelő szeminárium sorozatot indítunk tavasztól, így az érdeklődők, a kezdőtől a haladó szintig (technika csiszolási fázist is beleértve) fejlődhetnek! Ákos mellett neves hazai súlyemelő szakedző, és egy crosschallenge versenyző-edző biztosítja a képzés minőségét.

Az alábbi Sport TV interjú témája a súlyzós edzésről, a sportrehabilitációról szólt (volna), de a riporternő (egyébként igen helyesen), folyamatosan a 15 éves IWI felépítéséről, kialakulásáról kérdezett, amin én lepődtem meg legjobban, hiszen nem PR riportra mentünk be! :)

Nézd meg, elmondjuk a véleményünket az olimpiai súlyemelésről is!

(Van egy rész, ahol a testnevelő tanárokat elemezzük, ott fontos érteni, hogy lehet jó, legjobb személyi edző az is, aki nem testnevelői végzettséggel rendelkezik, sőt!!! )

Szeretném még csendben megjegyezni, hogy nem mondanak csenevésznek egyébként, viszont ebben a riportban Ákos mellett nincs esélyem izmosnak látszani. Ez volt az utolsó közös TV riportunk, azt hiszem… :)

 kepkivagas_1.PNG

Tehát Várunk mindenkit Ákos gyakorlati szemináriumán, akit érdekel az, hogy a fitnesz és élsport edzésben miként lehet felhasználni ezt az eszközt és módszert!

 

 program_es_reg.PNG

 

További IWI Karrier napok 2015 tavaszán:

Debrecen - 2015. február 15.
Győr - 2015. február 22.
Szeged - 2015. március 1.

 

 

Nyílt Nap Blogbeszámolók

 

 IWI Oktatási katalógus letöltése, nézegetése (Kattints a képre)

iwi15-a4-cover-mock_masolata.jpg

 

További infó tanfolyamainkról:

www.iwi.hu

(Fitnesz, Wellness, Menedzsment, Jóga)

www.iwisportakademia.hu

(Erőnléti edzés (PES), Korrektív sportrehabilitációs tréner (CES), Real Madrid Graduate School, Mentor coaching programok)

www.iwishop.hu  

(Funkcionális eszközök, fitnesz termékek)

Szólj hozzá!