Fitness Trend

Trendmutató Fitnesz és Sport Szakemberek részére

FIBO újra töltve! 2017. Április 6-9, Köln

2017. február 01. 12:59 - Zopi

Újdonságok az év legnagyobb nemzetközi fitneszipari eseményén

 

Aki már évek óta nem járt a FIBO-n, ne adj’ isten még sohasem vett részt ezen a világméretű eseményen, és ráadásul még a fitnesz-wellness iparágban is érintett, sürgősen pótolja mulasztását, mert erre is igaz a mondás: ha kimaradsz, lemaradsz!

fibo_ambassador_logoclaim_pos-2.jpg

2017-ben cégünk, az IWI Nemzetközi Fitnesziskola nyerte el a „FIBO Ambassador” státuszt, igyekszünk tehát minden tőlünk telhető módon népszerűsíteni ezt az eseményt, és a konferencia programok szervezésébe is beszálltunk. A legfrissebb híreket figyeljétek az IWI hírleveleiben és közösségi média csatornáin, ha szükségetek van a programokkal, vagy a regisztrációval kapcsolatban segítségre, nálunk érdeklődhettek.

Lássuk mit is nyújt a FIBO, miben más mint tavaly, és miért érdemes részt venni rajta?                                                                                          

FIBO Expert, Passion, Power 

fibo_trio_ma_solat.jpg

A FIBO a világ legnagyobb nemzetközi fitnesz, wellness és egészségfejlesztési kiállítása. Minden év áprilisában ezeknek a szektoroknak a kulcs szereplői találkoznak Kölnben.

Az összes innovációt itt mutatják be először. A nemzetközi trendek innen indulnak. Az iparág képviselői azért jönnek ide, hogy befektetési lehetőségeket keressenek. 2016-ban 40 országból 960 cég mutatkozott be a világ minden tájáról érkező 153 000 látogatónak!!! (4 év alatt ez duplázódást jelent, a növekedés hűen tükrözi a fitnesz ipar fejlődési ütemét!)

A rangos esemény 2017 április 6-9-ig a kölni Exhibition Center-ben egy rendkívül erőteljes trióval mutatkozik be, melynek tagjai a FIBO Expert (üzleti megoldások befektetőknek, menedzsereknek, edzőknek), a FIBO Passion (szórakoztató, interaktív részvételi és vásárlási lehetőség), és a FIBO Power (a testépítés, erőfejlesztés, és a harcművészetek kedvelőinek legnagyobb találkozási pontja Európában).

Részletes tájékoztatót itt találsz:

https://www.fibo.com/fibo_1.html

 FIBO Passion vásár videó:

https://www.youtube.com/watch?v=hWiMUiBapzs

 

4th European Health & Fitness Forum

fibo_hff_ma_solat.jpg

A kiállítás azonban szakmai konferenciákkal is kiegészült. Nyitó eseményként a 4th European Health & Fitness Forum kerül megrendezésre április 05-én, az EuropeActive szervezésében, mely évről évre találkozási lehetőséget nyújt az európai fitnesz szektor 400 vezető képviselőjének. Ha egyszer közéjük akarsz tartozni, itt a helyed, kiváló alkalom kapcsolatépítésre!

Program:

http://www.europeactive.eu/events/ehff2017 

Program összefoglaló tavalyról:

https://www.youtube.com/watch?v=SF8cZOLU2Fo

 

FIBO EUROPEAN CONVENTION

 

fibo_ec_ma_solat.jpg 

A legnagyobb újdonság azonban április 8-9-én a FIBO Passion területén a Hall 5.1-ben lesz, ez pedig nem más, mint a 1st FIBO EUROPEAN CONVENTION, a FISAF International és az EREPS támogatásával. Ez az első olyan, edzőknek szóló európai konferencia, mely bemutatja a legújabb trendeket, koncepciókat. A kétnapos program során fellépnek IWI-s kollégáim is, Bánkuti Gabi a Spartan koncepcióval, Ágó Rena pedig az erőnléti edzésről tart workshop-ot. Olyan világhírű prezenterek is tartanak masterclassokat, mint Gil Lopes, Katia Vasilenko, Gennaro Setola, Claudio Melamed és Guillermo G. Vega.

 0126_4646_behrendt_und_rausch.jpg 

A kiegészítő programokon, szemináriumokon azért érdemes részt venni , mert ritkán érintett témákról tartanak előadásokat, mint a saját brand építése, a közösségi média használata, ön- és kliens motiváció. Akik előadnak, olyan iparági szakértők mint a német You Tube sztár Karl Ess, Emma Barry, (a Less Mills egyik alapítója és az Equinox óraadója), valamint az író és motivációs tréner, Bobby Capuccio.

Mi várható még a 2 napos eseményen?

Group Fitness Stage - Body&Mind Forum kb 30 gyakorlati órával, mint pl:

STRONG BY ZUMBA – AI LEE SYARIEFF

11:30 A.M. – 12:15 P.M.

DANCE AEROBIC – MARC O. KLUIKE

12:20 P.M. – 01:05 P.M.

PILOXING BARRE – VIVECA JENSEN

01:10 P.M. – 01:55 P.M.

GLAM DANCE – GUILLERMO G. VEGA

02:00 P.M. – 02:45 P.M.

ZUMBA FITNESS PARTY

02:50 P.M. – 03:35 P.M.

STEP NO STOP – GIL LOPES

03:40 P.M. – 04:25 P.M.

BIG DANCE – JONATHAN CANADA

 

Aqua Pool Stage kb 40 gyakorlait óra, mint pl:

 

GYM&AQUA CARDIO FITNESS CIRCUIT, AQUADRO, AQUA JUMP & STEP, AQUACYCLING + MONITORED TRAINING, ACQUAPOLE­BAG, AQUA ZUMBA WET‘N‘WILD!, PUSH THROUGH THE MOVEMENT – FEEL THE BEAT!, AQUA SUP‘P EXPERIENCES

Valamint kb 40 gyakorlati-elméleti előadás,  workshop, mint pl:

 

USING SOCIAL MEDIA TO MOTIVATE AND BRING A HEALTHY LIFESTYLE TO THE PUBLIC – KARL ESS

01:10 P.M. – 01:55 P.M.

INNOVATE LIKE A BOUTIQUE CLUB – EMMA BARRY

02:50 P.M. – 03:35 P.M.

THE POWER OF MOVEMENT – RICHARD SCRIVENER

04:30 P.M. – 05:15 P.M.

SPRINT 8 INTERVALLTRAINING / HIIT – STEVE BARRET

KEY NOTE SPEAKERS

RHEINSAAL, SECTION 5

SUNDAY APRIL 09

09:50 A.M. – 10:35 A.M.

YOUTH TRAINING DEVELOPMENT – BRENDAN CHAPLIN

11:30 A.M. – 12:15 P.M.

NEW STUDY TO PRESENT THE FITNESS PROFESSIONALS MARKET OVERVIEW IN EUROPE – NIELS GRONAU

01:10 P.M. – 01:55 P.M.

LEADERSHIP, BEHAVIOUR AND MOTIVATION – ROBERT CAPPUCCIO

 

 

részletes program pdf tájékoztató

 Most az European Convention-ra 3 napos kedvezményes jegyet (50% -os kedvezménnyel köszönhetően az IWI ambassador egyedi ajánlatnak) tudsz vásárolni az IWI speciális kedvezmény kódjával! 169 helyett 85 €-ért!

Részletek a cikk végén!

 

Premier: “FIBO Convention Camp”

fibo_conv_camp_ma_solat.jpg

 

Nem csak a EUROPEAN CONVENTION árai elérhetőek, de a szervezők igyekeztek megoldást találni arra is, hogy az érdeklődő edzőket ne riasszák vissza a gyakorta teltházas hotelek magas árai. Így elsőként most 2017 –ben lesz elérhető (megfizethető áron) a FIBO CAMP. Ez több, mint sátorozási és alvóhely az Exhibition Center-ben, sokkal inkább egy olyan chill–out zóna, mely étkezési és BBQ, illetve közösségi találkahelyként is funkcionál.

 

Training Provider Forum

 ea_ma_solata_2.jpg

Az EuropeActive által akkreditált fitnesz edzőképző intézmények fóruma sem maradhat el, itt a helye az IWI-nek is! Az EU közel 1000 kisebb- nagyobb iskolájából csupán 80 akkreditált, az elsők között volt az IWI is még 2009-ben. Nem csoda, hogy felkértek egy előadásra, hogy mutassam be az akkreditáció és az EREPS előnyeit, lehetőségeit! Szívesen teszem meg, 3 hónapos amerikai munkámból hazatérve vállalom a kölni a kitérőt! :)

http://www.europeactive.eu/events/2017-training-provider-forum

Miért érdemes tehát ellátogatnod a FIBO-ra? Fontos tudnivalók:

 

  •  4 nap alatt  3 nagy témakörben (Power, Expert, Passion) lesz megrendezve a kiállítás, valamint 3 konferencián is részt vehetsz, és a FIBO Camp-en kedvezményes buli szállást foglalhatsz.  
  • Az első 2 nap (csütörtök- péntek) a kereskedelmi látogatóké, (ide csak céges igazolással, vagy az IWI-vel jöhetsz be) a szombat, vasárnap viszont a nagyközönségé, ott óriási a tömeg, nem javaslom a hétvégét!

És a lényeg!!!

MOST, koráltozott számban  Ajándék belépőket kínálunk Nektek a csütörtök - pénteki (április 6-7) FIBO Passion, Power és Expert kereskedelmi napokra, ezzel is segítve a magyar fitnesz szakemberek könnyített bejutását a rendezvényre! Szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy szemléleted, szaktudásod fejlesztését a hazai fitnesz szektor javára fordítsd! Négy napra szeretnél jönni? Van megoldás, keresd kollégáimat! 

Miként tudsz hozzájutni az ajándék jegyekhez? 

 

Írj egy levelet Bak Bernadett Oktatási Tanácsadó, FIBO Expert-nek, röviden indokold meg, hogy miért szeretnél jönni, add meg az elérhetőségeidet, végzettségedet (fitnesz szempontjából relevánsat). Az elérhetőségét lásd a blog végén. 

  • A My Trade Fair tervező segít neked abban, hogy érdeklődési körödre szabd a látogatási programodat, betervezve hogy mely kiállítókat, eseményeket akarod megnézni.

Vegyél részt Európa legnagyobb edzőkonferenciáján!

 

  • Az European Convention-ra 3 napos kedvezményes jegyet (50% -os kedvezménnyel köszönhetően az IWI ambassador egyedi ajánlatnak) tudsz vásárolni az IWI speciális kedvezmény kódjával! 169 helyett 85 €-ért!

A jegyigénylés menete:  

 

  • kattints erre a linkre 
  • regisztrálj be az oldalon (ha az elmúlt 2 évben ezt megtetted, akkor használhatod a korábbi adataidat.
  • írd be ezt a kódot:    sbh3w89pqhqopwjd
  • Válaszd ki a jegy opciók közül a számodra szimpatikusat!
  • töltsd le a jegyet pdf-ben
  • A FIbo- a bejáratnál szkenneld be, és máris bent vagy!
  •  Az European Convention mellé FIBO Camp szálláslehetőséget foglalhatsz, a 121 €-tól induló csomagárakat, (3 éjszakás, sátorbérléses lehetőséget is beleértve) ide kattintva találhatod.  Sőt, ha a European Convention + 3 napos szállás érdekel a FIBO Camp-en, akkor még nagyobb kedvezményt kaphatsz. Ezt a fenti linken tudod áttekinteni. 
  • Érdemes szállást (és repjegyet) is mielőbb foglalni, mert a 153 000 látogató igen hamar betölti a város hoteleinek szabad kapacitását!

És hogy miért járunk mi konferenciákra, rendezvényekre?

Mert ezen múlik a szakmai fejlődésünk, kapcsolati tőként, inspirációnk, sikerünk! Ezt már 2013-ban is elmondtuk Ladányi Zoli kollégámmal egy FIBO nap után megfáradtan sörözgetve,  (persze szigorúan az akkor még újdonságnak számító McFit-ben történő edzés után) !!! Akkori meglátásunk ma is érvényes, ha érdekel, olvasd el ezt a blogbejegyzést!

Miért járok én konferenciára? Z Laci és L Zoli bevallja...

Találkozunk a FIBO-n, az IWI stábja és a fejlődést választó szakemberek mind ott lesznek! Várunk az esti party-n! :)

További információ a programokról, jegyekről:

FIBO Facebook event

IWI hírek

Bak Bernadett, IWI Oktatási Tanácsadó, bernadett.bak @ iwi.hu

Telefon: +36 30 955 8735

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitnesstrend.blog.hu/api/trackback/id/tr2712171180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása