Fitness Trend

Trendmutató Fitnesz és Sport Szakemberek részére

Újra IWI Karrier és Nyílt nap - 2016. szeptember 10. (szombat)

2016. augusztus 14. 19:39 - Zopi

Ha a mozgás a szenvedélyed, akkor itt a helyed!

IWI Karrier és Nyílt nap - 2016. szeptember 10. (szombat)

 

Miért gyere el? Programok, előadók, nyeremények, korábbi karriernapok beszámolói. 

Helyszín: Oxygen Újpest Wellness Központ 

(1042 Budapest, Árpád út 47-49.) 

 

program_es_reg.PNG

 

Gondolom, ha rákattintottál a linkre, kíváncsi vagy arra, hogy mit ad számodra a szeptember 10-én megrendezésre kerülő IWI Karrier és Nyílt Nap!

Inspirációt és konkrét gyakorlati útmutatót nyújtunk ahhoz, hogy miként vágj bele egy nemzetközleg is jövedelmező fitnesz/wellness/sport karrier felépítésébe, vagy ha ez még távoli terv számodra, akkor saját fittséged fejlesztésébe. Tulajdonképpen az iskolánk, oktatóink, képzéseink bemutatása a cél, de alkalmat adunk arra is, hogy feltedd kérdéseidet, eligazodj a képzési kínálatban, és jelentős kedvezménnyel jelentkezhess. Ugyanakkor ez még csak egy szimpla nyílt nap lenne így. Mitől lesz karriernap? Joggal kérdezheted!

Megismerkedhetsz a nemzetközi karrierlehetőségekkel:

Az IWI-ben nem csak képezzük a szakembereket, hanem segítünk abban is, hogy végzetségeddel külföldön is elhelyezkedhess. Tudtad, hogy az összes hazai fitnesz iskola közül csak a mi cégünk által kiadott tanúsítvánnyal tudsz jelentkezni az Európai Edzők Szakmai Regiszterébe, az EREPS-be? Így válsz nemzetközileg is hitelesített edzővé, akinek a külföldi munkavállalási esélyei jóval kedvezőbbek egy sima OKJ-s vagy Europass-os végzettséghez képest. Korában már írtam arról, hogy mitől nyújt valóban "Nemzetközi végzettséget" egy iskola, és hogy ez miért fontos Neked. Olvasd el, ha jó döntést akarsz hozni!

iwi-partnerek-map.png

Cégünk képviseli a Real Madrid Egyetemet, tehát karrier utad nem áll meg a szakképzéseknél, hanem segítségünkkel akár egyetemi MBA fokozatot is szerezhetsz Sportmenedzsment területén. Az National Academy of Sports Medicine licensz képzéseit kínálva pedig elhozzuk a hazai érdeklődőknek azokat a presztízs erőnléti és korrektív tréneri képzéseket, melyeket az USA ligákban (NBA, NHL, NFL) dolgozó edzők sokasága is elvégzett.

 

iwi-szinergia.png

Fontos, hogy olyan pályát válassz, mely összhangban, van érdeklődéseddel, vágyaiddal is. Ennek feltárásában tudunk Neked segíteni. Persze akkor is várunk, ha tovább képezni szeretnéd magad, az alapjaid megvannak, és most kíváncsi vagy merre tovább?

iwi-piaci-reszesedes.png

Világ- és Európa-bajnok oktatóink gyakorlati óráin vehetsz részt. Képzésvezetőink különböző nemzetközi versenyek, vezetői, korábbi élsportolók, olimpikonok edzői.

Exkluzív karrier-tanácsadás sikeres edzőktől, az IWI vezetőitől. Előregisztrációval részt vehetsz személyre szabott karriertanácsadáson. Kérdezz minket, akik magunk is végig jártuk a létrát!

Élőben találkozhatsz az erőnléti edzők legjobbjaival

Kerekasztal beszélgetésen vehetsz részt, ahol pl ott lesz Holanek Zoltán IWIs végzettségű szakember a futball válogatott erőnléti edzője, vagy Ágó Renáta az EB aranyat nyert női vízilabda válogatott edzője. Mitől lehetsz sikeres edző, menedzser? Erre adnak, választ azok az IWI -nél végzett szakemberek és a hazai fitnesz piacot mozgató cégek képviselői, akik egy fórumbeszélgetésen feltárják előtted tapasztalataikat.

Trendek, statisztikák, tapasztalatok

Több előadást hallhatsz a fitnesz iparról első kézből a legfontosabb piaci szereplőktől Ezt részben én tartom, beszélek nemzetközi szakértői tapasztalataimról, a fitnesz iparban rejlő szakmai és egzisztenciális lehetőségekről.

IWI karriernap villámakciók a képzéseinkre – Csak a Karrier Napon, speciális akciók a jelenévők részére!

A BiotechUSA jóvoltából étrendkiegészítő kóstoltatáson vehetsz részt

Nyereményjátékok, sorsolások - több száz ezer forint értékben sorsolunk ki tanfolyami nyereményeket! Miért ne lehetnél Te a szerencsés ?

 Eszközbemutató és eszközkipróbálási lehetőség az IWIShop kínálatából.

Képzéseink gyakorlati részét bemutató órákon, workshopokon vehetsz részt! (Jóga, aerobik, fitnesz)

Most pedig szeretném nektek bemutatni az IWI Karrier Nap egyik fontos szereplőjét, Ágó Renátát, aki az IWI Sportakadémia szakmai vezetője. Irányítása alá tartozik az Erőnléti Tréner, Korrektív Tréner és a Személyi Edző képzés.

IMG_0819.JPG

Renivel egy Görögországi konferencián, ahol mindketten meghívott előadók voltunk

(2013 GRAFTS - Thessaloniki) 

 

Renáta Londonban személyi edzőként kezdte, és ma már a Magyar Női Vízilabda Válogatott, illetve a szintén a riói olimpiára kiutazó Bacskai Balázs ökölvívó erőnléti edzője. Mindezek mellett az Újpest Női vízilabda felnőtt és utánpótlás csapatait is edzi és az MLSZ női utánpótlás erőfejlesztésében is részt vesz egy utánpótlás-nevelő program keretében, továbbá Erdei Zsolt ökölvívó iskolájában, a Madárfészek Akadémián is Ő tartja az erőnléti edzéseket. A Karrier Napon részt vesz a kerekasztal megbeszélésen, majd gyakorlati bemutató órát tart a korrektív és rehabilitációs gyakorlatok szerepéről és jelentőségéről a fitnesz- és erőnléti edzésben. Renára nagyon büszkék vagyunk, tehetségével, szorgalmával igazi megtestesülése a fitnesz karrierben rejlő lehetőségnek. Érdemes vele találkozni, inspirációt nyerni, és részt venni workshopján.

Itt olvashatjátok a vele készült interjút a Style Magazinban. 

  

 Képzésvezető oktatóinkkal az idei Karrier Napon is találkozhattok!

(Bánkuti Gabriella - WBPF Világbajnok, Góg Anikó - Olimpikon, Lite Wellness szakmai vezető, Ágó Renáta - Olimpikonok és EB arany női vízilabda csapat edzője,  Csörgő Adrienn - WBPF Fitness Világbajnok) 

 

 program_es_reg.PNG

 

Nyílt Nap Blogbeszámolók

 

 IWI Oktatási katalógus letöltése, nézegetése (Kattints a képre)

iwi15-a4-cover-mock_masolata.jpg

 

 IWI Nyílt Nap 3. rész – Mitől VALÓBAN nemzetközi egy iskola?

 

További infó tanfolyamainkról:

www.iwi.hu

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitnesstrend.blog.hu/api/trackback/id/tr4610261026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása