Fitness Trend

Trendmutató Fitnesz és Sport Szakemberek részére

IWI Karrier és Nyílt nap - 2015. szeptember 12. (szombat)

2015. szeptember 03. 20:53 - Zopi

IWI Karrier és Nyílt nap - 2015. szeptember 12. (szombat)

 

 15 éves az IWI. Miért gyere el? Programok, lehetőségek, nyeremények, korábbi karriernapok beszámolói.

Helyszín: Oxygen Újpest Wellness Központ 

(1042 Budapest, Árpád út 47-49.) 

program_es_reg.PNG

15 év, mintegy 40 nyílt nap, több ezer érdeklődő és IWIs végzett hallgató. Együtt fejlődtünk a hazai fitnesz szektorral, hatottunk egymásra, formálódtunk, csiszolódtunk, és mindig igyekeztünk tanulni hallgatóink visszajelzéseiből. Az oktatási szabályozásokat, edzőképzést illető őskáoszból a rendezettség felé tartó, dzsungel-ösvény kitaposásához hasonlító evolúciós úton, elérkeztünk hát a kék óceán partjához.

Oda, ahová minden cég kimondatlanul is vágyik, ahol már sokkal több a sikerélmény, mint a napi küzdelem, ahol van múltunk melyből építkezünk, van jövőnk, melyben bízhatunk, és létezik az értékes jelen, melyet átélhetünk, élvezhetünk. 

2015 az IWI 15 éves jubileuma.

iwi15-mockup2.jpg

Ha történetünket, az IWI Story-t nézzük, temérdek mérföldkövet láthatunk, de bizony ez csak a jéghegy csúcsa, a látványos rész, a mélyben pedig a mindennapok megfeszített útkereső munkája állt. Mert nem volt nyílegyenesen felfelé vezető gránitlépcső, sem külső segítség, "jó gyakorlat" előttünk, mentünk előre ösztönből, meggyőződésből. Hittel és szenvedéllyel, hogy jó amit csinálunk, hogy van értéke az IWI tevékenységének, hogy tudunk adni, képesek vagyunk nyomot hagyni. Egy piciny személyi edző tanfolyamból nőtt ki mindez, egy ötletből, mely aztán egy 40 képzéses piacvezető képzési portfólióvá alakult idővel. 

iwi-piaci-reszesedes.png

 

Ezernyi korábbi hallgatónk vett részt ebben a folyamatban, jó visszahallani az ő sikereiket, akár szakmai akár egyéni önmegvalósítás terén.

 

iwi_story.PNG

 

15 év kétség, erőfeszítés, bizalom, önmagunkba vetett hit, szakmaszeretet, továbbtanulás, önfejlesztés, cégépítés, küzdeni akarás, és a munkavégzés flow élménye eredményezi azt, hogy harmóniában önmagunkkal azt tudjuk mondani, megcsináltuk, összeállt a kép. Ami sokkal több, mint szimpla oktatásszervezés.

iwi-szinergia.png

Létrehoztuk az IWI szinergiát, azt az egységet, mely a képzési szekciók összeolvadásáról, a teljes oktatási portfólió felépítéséről, az élsport és a fitnesz összekapcsolásáról, a jóga és a Body&Mind trendek felöleléséről, a SPA és fitness menedzsment integrálásáról, a sporttevékenységhez tartozó funkcionális eszközök biztosításáról, nemzetközi szakértői munkánk elismeréséről, karrierszervező státuszunk megerősítéséről és a legrangosabb szakmai elismerés, azaz a Real Madrid Graduate School képviseletéről szól. Nemzetközi partnereink abban segítenek, hogy képzéseink, és az általunk kiadott bizonyítványok külföldön is elismertek legyenek, s hozzájárulnak ahhoz, hogy mindig megújulhassunk, tanulhassunk, s ezeket a frissen tartott ismereteket beépíthessük kurzusainkba.

 

iwi-partnerek-map.png

És persze nem hagyhatom ki az IWI tanári csapatát, azokat a lelkes, szakmájukat hobbiként is űző, lojális kollégákat, akik nélkül bizony nem valósulhatott volna meg mindez. Különösen nehéz munkájuk volt a "végvárakon" tanító, minden hétvégén a tudásuk legjavát átadó tanároknak, és a másik oldalon, az irodában dolgozó, a zajos sikerekből kevésbé részesülő munkatársaknak. Igen, azoknak is köszönet, akik már nincsenek velünk, de fejlődésünk valamely periódusában segítettek minket! IWI hallgatóból lett oktatóink, előttetek pedig le a kalappal!

 

Mindezek mellet főképpen arról szól ez a nap, hogy Te hogyan tudod karrier elképzeléseidet megvalósítani a mi segítségünkkel? Az IWI 15 éves története miként segít hozzá téged ahhoz, hogy sport- fitnesz szakemberré válj, és Te is elindulhass a nemzetközi sport/fitnesz/egészségfejlesztési/Spa menedzser karrier úton?

Tudod mit? Többet mondok ettől, hiszen még a karriertől is fontosabb, hogy személyes fejlődésedet miként tudod megalapozni, továbbfejleszteni az IWI-n keresztül? Sosem késő, hogy kondíciód építsd, megtanuld az egészséges, fitt életmód menedzselését, s ezen keresztül, magad átformálási tapasztalatát felhasználva másoknak is segítségére légy! Mi ez, ha nem szenvedélyből karrier?

Bemutatkozunk ezen a rendezvényen, láthatsz minket szakmai és emberi oldalunkról egyaránt. Megerősítést kaphatsz, hogy jó helyen vagy, jó szakmát választasz! Vegyél részt az IWI budapesti Karrier Napján, hallgasd meg az előadásokat, regisztrálj karriertanácsadásra, és mozogj egy jót, válaszd ki az érdekesnek tetsző programot! 

 

 

Esetleg van kifogásod, hogy ne légy ott? :)

 program_es_reg.PNG

 

További IWI Karrier napok 2015 őszén:

2015. szeptember 19. - Pécs
2015. szeptember 20. - Debrecen
2015. szeptember 26. - Győr
2015. szeptember 27. - Szeged

 

 

Nyílt Nap Blogbeszámolók

 

 IWI Oktatási katalógus letöltése, nézegetése (Kattints a képre)

iwi15-a4-cover-mock_masolata.jpg

 

IWI Nyílt Nap - 2. rész. A súlyemelés szerepe a fitnesz edzésben és a sportági teljesítmény fokozásában)

 IWI Nyílt Nap 3. rész – Mitől VALÓBAN nemzetközi egy iskola?

 

További infó tanfolyamainkról:

www.iwi.hu

(Fitnesz, Wellness, Menedzsment, Jóga)

www.iwisportakademia.hu

(Erőnléti edzés (PES), Korrektív sportrehabilitációs tréner (CES), Real Madrid Graduate School, Mentor coaching programok)

www.iwishop.hu  

(Funkcionális eszközök, fitnesz termékek)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitnesstrend.blog.hu/api/trackback/id/tr577759116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása