Fitness Trend

Trendmutató Fitnesz és Sport Szakemberek részére

Zalaegerszegi Nyílt Nap - képes beszámoló

2011. szeptember 18. 19:38 - Zopi

 

Az IWI 2011 őszétől Zalaegerszegen is indít sportedző (aerobik és testépítés-fitnesz szakágban) valamint személyi edző tanfolyamot az XXL Fitnesz Klubban.

A képzési rendszer, és tanáraink bemutatása volt tehát a fő témája ennek a rendezvénynek, melyet az XXL Fitnesz Központ hagyományos nyílt napjával kötöttünk össze.

Persze ebben a gyönyörű időben aki tehette kihasználta a Balaton közelségét, illetve pihengette az előző esti sörfesztivál fáradalmait. Azonban így is meglepően sokan érdeklődtek infó pultunknál és jelentkeztek képzéseinkre ill. éltek a nyílt napi kedvezményes tanfolyami akciók lehetőségével. Érthető, hiszen vezető tanárainkkal együtt olyan szakemberek fognak tanítani Zalaegerszegen, mint Gazsi, Enikő, Kinga, őket később részletesen is bemutatom. (Gazsi az IWI-nél az "évtized tanára" lett, hiszen 2000 óta tanít nálunk, Kinga és Enikő, mindketten testnevelő tanárok és IWI Personal Trainerek pedig többek között a PhD kutatásomnál is bizonyították edzői kvalitásukat).

Továbbá az sem utolsó szempont, hogy ebből a régióból még mindig igen nehezen, és költségesen lehet eljutni Bp-re, és ha valaki pl. egy féléves, vagy éves képzést el akar végezni, bizony a drága idő mellett mélyen a zsebébe kell nyúlnia, hogy az útiköltséget és a szállást fedezze. Ez most kivédhető, hiszen házhoz visszük az IWI képzéseit. Az e-learning rendszernek (és a sok más minőségbiztosítási szempontnak) köszönhetően pedig ugyanazt a minőséget kapja a hallgató, mintha Bp-re járna.

Íme néhány kép a rendezvényről a teljesség igénye nélkül!

 

 
 A szervezők (egy része) a nap végén....

 

 

 Egy szerencsés tanfolyami nyertes az előadásokat követő sorsoláson...

 

 

 Nagyon édesek voltak a gyerekek! Szloboda Évi a gyermek aerobik képzés vezetője egy kiváló módszertani órát tartott, melyet nagyon élveztek a gyerekek és a nézők is. 

 

 

 

 Részlet a gyermek aerobik órából...

 

 

 Tozó és Gabcsi - testépítés fitnesz szakágvezetőink - érkezését ekkor már nagy tömeg várta a konditeremben... (Középen Gáspár Laci "Gazsi" az XXL szakmai vezetője)

 

 

 
 Az egyszerűnek tűnő gyakorlatok sokszor a legnehezebbek. Szemlélet, cél, funkció...

 

 

 Nézzük az oldalemelést. Ahány ház, annyi szokás....

 

 

Gabcsi segít a gyakorlatok helyes kivitelezésben. Bővebbet a "speciális módszerek a testépítésben" kurzuson!

 

 

 
 Még a komoly múlttal rendelkező sportolók is érdeklődve figyelték a hatalmas verseny és edzésrutinnal rendelkező Tozó gyakorlati tanácsait.

 

 

 Mindeközben "lányaink" sem tétlenkedtek, Mariann és Vivien az aerobik szakág tanárai egy dinamikus órát tartanak...

 

 

 ... és segítő kezet nyújtanak mindazoknak, akik erre a pályára kívánnak lépni!

 

Köszönjük, hogy eljöttetek!

 

A nyílt napi képzési kedvezmény a jövő hét végéig tart, érdeklődj az info@iwi.hu, illetve a 06 30 683 5145 mobilon!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitnesstrend.blog.hu/api/trackback/id/tr983236637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása